Dethaey P

Contactgegevens Dethaey P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dethaey P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dethaey P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert Jacob 15; 5170; Profondeville (Bois-de-Villers), België

Telefoon (phone): 081 43 30 91; 0475 65 86 36 (+32-081 43 30 91; 0475 65 86 36) 081 43 30 91; 0475 65 86 36 (+32-081 43 30 91; 0475 65 86 36)

Fax (fax): 081 43 32 71; 081 43 30 91 (+32-081 43 32 71; 081 43 30 91) 081 43 32 71; 081 43 30 91 (+32-081 43 32 71; 081 43 30 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dethaey P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dethaey P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dethaey P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dethaey P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dethaey P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dethaey P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dethaey P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dethaey P
Products information Dethaey P

BTW identificatienummer (tax): BE08662963867
Ondernemingsnummer: 9573455810
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Carpenters; Doors; Wall cupboards; Stairs; Parquets; Ceilings; Windows; Partitions

Product categorie (product category): Houses Prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dethaey P
(Get full report from official database of BE for Dethaey P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dethaey P
Addition kinds of activities for Dethaey P

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
5015. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping

Werken bij Dethaey P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dethaey P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dethaey P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dethaey P. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • All round medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een all round medewerker voor de magazijn.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van Dethaey P in sociale netwerken
Look for responds of Dethaey P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dethaey P. Laat een reactie achter voor Dethaey P. Dethaey P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dethaey P. Leave a respond for Dethaey P. Dethaey P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dethaey P op de google maps. Adres en contacten Dethaey P
Location of Dethaey P on the google maps. Address and contacts of Dethaey P

Andere gerelateerde bedrijven als come Dethaey P Dethaey P: FLADVANCED TECHNICS COMPANY SA | Tandem bedrijfsfietsen | SOPHIE BERTRAND | FIDEV | MENS

Other related companies as Dethaey P: FLADVANCED TECHNICS COMPANY SA | Tandem bedrijfsfietsen | SOPHIE BERTRAND | FIDEV | MENS

Dethaey P is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dethaey P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662963867. Het bedrijf Dethaey P bevindt zich op het adres: Rue Albert Jacob 15; 5170; Profondeville (Bois-de-Villers). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Houses Prefabricated. Lijst met producten zijn Carpenters; Doors; Wall cupboards; Stairs; Parquets; Ceilings; Windows; Partitions.
De hoofdactiviteit van Dethaey P is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dethaey P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dethaey P, openstaande posities, locatie van Dethaey P op de kaart.

Dethaey P is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dethaey P, company assigned to the tax number BE08662963867. The company Dethaey P is located at the address: Rue Albert Jacob 15; 5170; Profondeville (Bois-de-Villers). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Houses Prefabricated. List of products are Carpenters; Doors; Wall cupboards; Stairs; Parquets; Ceilings; Windows; Partitions.
The main activity of Dethaey P is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dethaey P is not available. You also can look at reviews of Dethaey P, open positions, location of Dethaey P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dethaey P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dethaey P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dethaey P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dethaey P, employees, financial statistics.