Stéphanie NV

Contactgegevens Stéphanie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stéphanie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stéphanie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofkwartier 16; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 22 17 95 (+32-014 22 17 95) 014 22 17 95 (+32-014 22 17 95)

Fax (fax): 014 22 17 95 (+32-014 22 17 95) 014 22 17 95 (+32-014 22 17 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stéphanie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stéphanie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stéphanie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stéphanie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stéphanie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stéphanie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stéphanie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stéphanie NV
Products information Stéphanie NV

BTW identificatienummer (tax): BE09753356933
Ondernemingsnummer: 8750030517
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Real estate

Product categorie (product category): Household linen - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stéphanie NV
(Get full report from official database of BE for Stéphanie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stéphanie NV
Addition kinds of activities for Stéphanie NV

238901. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
50470101. Bedden, ziekenhuis | Beds, hospital
59450100. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij Stéphanie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stéphanie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stéphanie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stéphanie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Elewijt/Weerde (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van Stéphanie NV in sociale netwerken
Look for responds of Stéphanie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stéphanie NV. Laat een reactie achter voor Stéphanie NV. Stéphanie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stéphanie NV. Leave a respond for Stéphanie NV. Stéphanie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stéphanie NV op de google maps. Adres en contacten Stéphanie NV
Location of Stéphanie NV on the google maps. Address and contacts of Stéphanie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Stéphanie NV Stéphanie NV: Hall (Le) ASBL | ROBIJNS | Bollen Luc | BOND MOYSON | Tecnolon Works SA

Other related companies as Stéphanie NV: Hall (Le) ASBL | ROBIJNS | Bollen Luc | BOND MOYSON | Tecnolon Works SA

Stéphanie NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stéphanie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09753356933. Het bedrijf Stéphanie NV bevindt zich op het adres: Hofkwartier 16; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household linen - Retail. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Stéphanie NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stéphanie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stéphanie NV, openstaande posities, locatie van Stéphanie NV op de kaart.

Stéphanie NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stéphanie NV, company assigned to the tax number BE09753356933. The company Stéphanie NV is located at the address: Hofkwartier 16; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household linen - Retail. List of products are Real estate.
The main activity of Stéphanie NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stéphanie NV is not available. You also can look at reviews of Stéphanie NV, open positions, location of Stéphanie NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stéphanie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stéphanie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stéphanie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stéphanie NV, employees, financial statistics.