MATHY-BY-BOLS S.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MATHY-BY-BOLS S.A.
Private companiesLegal Services • MATHY-BY-BOLS S.A.

Contactgegevens MATHY-BY-BOLS S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATHY-BY-BOLS S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATHY-BY-BOLS S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée De Roly 26 5660 Marienbourg, België

Telefoon (phone): 32.60 31 30 30 32.60 31 30 30

Fax (fax): 32.60 31 30 29 32.60 31 30 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATHY-BY-BOLS S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATHY-BY-BOLS S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATHY-BY-BOLS S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATHY-BY-BOLS S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATHY-BY-BOLS S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATHY-BY-BOLS S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATHY-BY-BOLS S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATHY-BY-BOLS S.A.
Products information MATHY-BY-BOLS S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04871032714
Ondernemingsnummer: 5010284423
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Furniture,children's^^Rustic furniture

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATHY-BY-BOLS S.A.
(Get full report from official database of BE for MATHY-BY-BOLS S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATHY-BY-BOLS S.A.
Addition kinds of activities for MATHY-BY-BOLS S.A.

278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
23250202. Slacks, jurk: mannen, jongeren en jongens | Slacks, dress: men's, youths', and boys'
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
28190104. Calciummetaal | Calcium metal
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35310415. Screeds en screeding machines | Screeds and screeding machines
39420000. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location

Werken bij MATHY-BY-BOLS S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATHY-BY-BOLS S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATHY-BY-BOLS S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATHY-BY-BOLS S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van MATHY-BY-BOLS S.A. in sociale netwerken
Look for responds of MATHY-BY-BOLS S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATHY-BY-BOLS S.A.. Laat een reactie achter voor MATHY-BY-BOLS S.A.. MATHY-BY-BOLS S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATHY-BY-BOLS S.A.. Leave a respond for MATHY-BY-BOLS S.A.. MATHY-BY-BOLS S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATHY-BY-BOLS S.A. op de google maps. Adres en contacten MATHY-BY-BOLS S.A.
Location of MATHY-BY-BOLS S.A. on the google maps. Address and contacts of MATHY-BY-BOLS S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come MATHY-BY-BOLS S.A. MATHY-BY-BOLS S.A.: BBL | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | FRANCIS ANDRIEN GAILLARD | Delino NV | AIMERY RACING

Other related companies as MATHY-BY-BOLS S.A.: BBL | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | FRANCIS ANDRIEN GAILLARD | Delino NV | AIMERY RACING

MATHY-BY-BOLS S.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATHY-BY-BOLS S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871032714. Het bedrijf MATHY-BY-BOLS S.A. bevindt zich op het adres: Chaussée De Roly 26 5660 Marienbourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,children's^^Rustic furniture.
De hoofdactiviteit van MATHY-BY-BOLS S.A. is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATHY-BY-BOLS S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATHY-BY-BOLS S.A., openstaande posities, locatie van MATHY-BY-BOLS S.A. op de kaart.

MATHY-BY-BOLS S.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATHY-BY-BOLS S.A., company assigned to the tax number BE04871032714. The company MATHY-BY-BOLS S.A. is located at the address: Chaussée De Roly 26 5660 Marienbourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,children's^^Rustic furniture.
The main activity of MATHY-BY-BOLS S.A. is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MATHY-BY-BOLS S.A. is not available. You also can look at reviews of MATHY-BY-BOLS S.A., open positions, location of MATHY-BY-BOLS S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATHY-BY-BOLS S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATHY-BY-BOLS S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATHY-BY-BOLS S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATHY-BY-BOLS S.A., employees, financial statistics.