ALPHONSE COOPMANS SPRL

Contactgegevens ALPHONSE COOPMANS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHONSE COOPMANS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHONSE COOPMANS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R Des Cottages 73 1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.23 43 30 00 32.23 43 30 00

Fax (fax): 32.23 45 80 09 32.23 45 80 09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHONSE COOPMANS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHONSE COOPMANS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHONSE COOPMANS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHONSE COOPMANS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHONSE COOPMANS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHONSE COOPMANS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHONSE COOPMANS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHONSE COOPMANS SPRL
Products information ALPHONSE COOPMANS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09117797851
Ondernemingsnummer: 4324188232
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Furniture - reproductions

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHONSE COOPMANS SPRL
(Get full report from official database of BE for ALPHONSE COOPMANS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHONSE COOPMANS SPRL
Addition kinds of activities for ALPHONSE COOPMANS SPRL

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
32219900. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
87420206. Training en ontwikkeling consultant | Training and development consultant
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij ALPHONSE COOPMANS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHONSE COOPMANS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHONSE COOPMANS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHONSE COOPMANS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van ALPHONSE COOPMANS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALPHONSE COOPMANS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHONSE COOPMANS SPRL. Laat een reactie achter voor ALPHONSE COOPMANS SPRL. ALPHONSE COOPMANS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHONSE COOPMANS SPRL. Leave a respond for ALPHONSE COOPMANS SPRL. ALPHONSE COOPMANS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHONSE COOPMANS SPRL op de google maps. Adres en contacten ALPHONSE COOPMANS SPRL
Location of ALPHONSE COOPMANS SPRL on the google maps. Address and contacts of ALPHONSE COOPMANS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHONSE COOPMANS SPRL ALPHONSE COOPMANS SPRL: ASD | LOLA BOTICA | Garage Galloo NV | KONSTRUKTIE DE MAN-OST BVBA | KERN

Other related companies as ALPHONSE COOPMANS SPRL: ASD | LOLA BOTICA | Garage Galloo NV | KONSTRUKTIE DE MAN-OST BVBA | KERN

ALPHONSE COOPMANS SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHONSE COOPMANS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117797851. Het bedrijf ALPHONSE COOPMANS SPRL bevindt zich op het adres: R Des Cottages 73 1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture - reproductions.
De hoofdactiviteit van ALPHONSE COOPMANS SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHONSE COOPMANS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHONSE COOPMANS SPRL, openstaande posities, locatie van ALPHONSE COOPMANS SPRL op de kaart.

ALPHONSE COOPMANS SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHONSE COOPMANS SPRL, company assigned to the tax number BE09117797851. The company ALPHONSE COOPMANS SPRL is located at the address: R Des Cottages 73 1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture - reproductions.
The main activity of ALPHONSE COOPMANS SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHONSE COOPMANS SPRL is not available. You also can look at reviews of ALPHONSE COOPMANS SPRL, open positions, location of ALPHONSE COOPMANS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHONSE COOPMANS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHONSE COOPMANS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHONSE COOPMANS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHONSE COOPMANS SPRL, employees, financial statistics.