MATHY BY BOLS

Contactgegevens MATHY BY BOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATHY BY BOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATHY BY BOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 26-28,chaussee de Roly 5660 Mariembourg, België

Telefoon (phone): 32.60 31 30 30 32.60 31 30 30

Fax (fax): 32.60 31 30 29 32.60 31 30 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATHY BY BOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATHY BY BOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATHY BY BOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATHY BY BOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATHY BY BOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATHY BY BOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATHY BY BOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATHY BY BOLS
Products information MATHY BY BOLS

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Furniture,household^^Shop fittings

Product categorie (product category): Household goods; Professional goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATHY BY BOLS
(Get full report from official database of BE for MATHY BY BOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATHY BY BOLS
Addition kinds of activities for MATHY BY BOLS

289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
27890101. Kaartmontage | Map mounting
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
33510101. Banden, koper en koperlegering | Bands, copper and copper alloy
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds

Werken bij MATHY BY BOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATHY BY BOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATHY BY BOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATHY BY BOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 provincie Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Oost-Vlaanderen.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van MATHY BY BOLS in sociale netwerken
Look for responds of MATHY BY BOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATHY BY BOLS. Laat een reactie achter voor MATHY BY BOLS. MATHY BY BOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATHY BY BOLS. Leave a respond for MATHY BY BOLS. MATHY BY BOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATHY BY BOLS op de google maps. Adres en contacten MATHY BY BOLS
Location of MATHY BY BOLS on the google maps. Address and contacts of MATHY BY BOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come MATHY BY BOLS MATHY BY BOLS: COTILLAGES | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | PETERSON | DE VROE ISABELLE | FINENESS-FOOD

Other related companies as MATHY BY BOLS: COTILLAGES | ID?/ DE FABRIEKSWINKEL | PETERSON | DE VROE ISABELLE | FINENESS-FOOD

MATHY BY BOLS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATHY BY BOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf MATHY BY BOLS bevindt zich op het adres: 26-28,chaussee de Roly 5660 Mariembourg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,household^^Shop fittings.
De hoofdactiviteit van MATHY BY BOLS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATHY BY BOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATHY BY BOLS, openstaande posities, locatie van MATHY BY BOLS op de kaart.

MATHY BY BOLS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATHY BY BOLS, company assigned to the tax number BE03236816406. The company MATHY BY BOLS is located at the address: 26-28,chaussee de Roly 5660 Mariembourg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household goods; Professional goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,household^^Shop fittings.
The main activity of MATHY BY BOLS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATHY BY BOLS is not available. You also can look at reviews of MATHY BY BOLS, open positions, location of MATHY BY BOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATHY BY BOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATHY BY BOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATHY BY BOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATHY BY BOLS, employees, financial statistics.