RESTAURANT ARDENNAIS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RESTAURANT ARDENNAIS
Private companiesCoal Mining • RESTAURANT ARDENNAIS

Contactgegevens RESTAURANT ARDENNAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT ARDENNAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT ARDENNAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAMONT 8; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE, België

Telefoon (phone): 84411564 (+32-84411564) 84411564 (+32-84411564)

Fax (fax): +32 (14) 838-81-37 +32 (14) 838-81-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT ARDENNAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT ARDENNAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT ARDENNAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT ARDENNAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT ARDENNAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT ARDENNAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT ARDENNAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT ARDENNAIS
Products information RESTAURANT ARDENNAIS

BTW identificatienummer (tax): BE09267761230
Ondernemingsnummer: 5267364501
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in RESTAURANT ARDENNAIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT ARDENNAIS
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT ARDENNAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT ARDENNAIS
Addition kinds of activities for RESTAURANT ARDENNAIS

581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
50850300. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
51990205. Kerstmis nieuwigheden | Christmas novelties

Werken bij RESTAURANT ARDENNAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT ARDENNAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT ARDENNAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT ARDENNAIS. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • ERVAREN SCHRIJNWERKER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: VAN HEE TIMMERBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    We zoeken 2 schrijnwerkers, iemand voor de plaatsing en iemand voor de atelier-hout in een dynamische familiale onderneming. Je zal ingezet worden enerzijds bij de plaatsing van voormalijk ramen en deuren in zowel hout als PVC. Af en toe zit hier ook algemeen schrijnwerk tussen. In ons atelier maken we ramen, deuren, trappen en algemene schrijnwerkelementen. Dit allemaal is eigen productie en situeert zich voornamelijk in de houtafdeling.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT ARDENNAIS in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT ARDENNAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT ARDENNAIS. Laat een reactie achter voor RESTAURANT ARDENNAIS. RESTAURANT ARDENNAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT ARDENNAIS. Leave a respond for RESTAURANT ARDENNAIS. RESTAURANT ARDENNAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT ARDENNAIS op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT ARDENNAIS
Location of RESTAURANT ARDENNAIS on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT ARDENNAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT ARDENNAIS RESTAURANT ARDENNAIS: LIBRAIRIE DOCUMENTS | ACAD.GR.ATELIER DE GENVAL | LUCIEN VAN BIJLEN | THOMAS J.M.N. SOMERS | JEAN-CLAUDE ORROIR

Other related companies as RESTAURANT ARDENNAIS: LIBRAIRIE DOCUMENTS | ACAD.GR.ATELIER DE GENVAL | LUCIEN VAN BIJLEN | THOMAS J.M.N. SOMERS | JEAN-CLAUDE ORROIR

RESTAURANT ARDENNAIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT ARDENNAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09267761230. Het bedrijf RESTAURANT ARDENNAIS bevindt zich op het adres: RUE CHAMONT 8; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels; Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT ARDENNAIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT ARDENNAIS is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT ARDENNAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT ARDENNAIS, openstaande posities, locatie van RESTAURANT ARDENNAIS op de kaart.

RESTAURANT ARDENNAIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT ARDENNAIS, company assigned to the tax number BE09267761230. The company RESTAURANT ARDENNAIS is located at the address: RUE CHAMONT 8; 6980; LA ROCHE-EN-ARDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels; Restaurants. Products created in RESTAURANT ARDENNAIS were not found.
The main activity of RESTAURANT ARDENNAIS is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT ARDENNAIS is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT ARDENNAIS, open positions, location of RESTAURANT ARDENNAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT ARDENNAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT ARDENNAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT ARDENNAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT ARDENNAIS, employees, financial statistics.