OH FADISTA

Contactgegevens OH FADISTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OH FADISTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

OH FADISTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRONDWETPLEIN 15; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25214050 (+32-25214050) 25214050 (+32-25214050)

Fax (fax): +32 (12) 449-82-11 +32 (12) 449-82-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OH FADISTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OH FADISTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OH FADISTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OH FADISTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OH FADISTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OH FADISTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OH FADISTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OH FADISTA
Products information OH FADISTA

BTW identificatienummer (tax): BE01563323974
Ondernemingsnummer: 2173889160
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in OH FADISTA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OH FADISTA
(Get full report from official database of BE for OH FADISTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor OH FADISTA
Addition kinds of activities for OH FADISTA

738200. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
35110201. Gasturbines, mechanische aandrijving | Gas turbines, mechanical drive
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing

Werken bij OH FADISTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OH FADISTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OH FADISTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OH FADISTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van OH FADISTA in sociale netwerken
Look for responds of OH FADISTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor OH FADISTA. Laat een reactie achter voor OH FADISTA. OH FADISTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OH FADISTA. Leave a respond for OH FADISTA. OH FADISTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OH FADISTA op de google maps. Adres en contacten OH FADISTA
Location of OH FADISTA on the google maps. Address and contacts of OH FADISTA

Andere gerelateerde bedrijven als come OH FADISTA OH FADISTA: FORESCO PACKAGING NV | STATION FLAMMANG | TAVERNE EKUANT | M.J.A. | LAURENT BARNICH

Other related companies as OH FADISTA: FORESCO PACKAGING NV | STATION FLAMMANG | TAVERNE EKUANT | M.J.A. | LAURENT BARNICH

OH FADISTA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OH FADISTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563323974. Het bedrijf OH FADISTA bevindt zich op het adres: GRONDWETPLEIN 15; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels; Restaurants. Producten gemaakt in OH FADISTA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OH FADISTA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OH FADISTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OH FADISTA, openstaande posities, locatie van OH FADISTA op de kaart.

OH FADISTA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is OH FADISTA, company assigned to the tax number BE01563323974. The company OH FADISTA is located at the address: GRONDWETPLEIN 15; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels; Restaurants. Products created in OH FADISTA were not found.
The main activity of OH FADISTA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OH FADISTA is not available. You also can look at reviews of OH FADISTA, open positions, location of OH FADISTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OH FADISTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OH FADISTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OH FADISTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OH FADISTA, employees, financial statistics.