M.J.A.

Contactgegevens M.J.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.J.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.J.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJDAGMARKT 10; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92340464 (+32-92340464) 92340464 (+32-92340464)

Fax (fax): +32 (82) 653-46-15 +32 (82) 653-46-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.J.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.J.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.J.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.J.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.J.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.J.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.J.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.J.A.
Products information M.J.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09276000976
Ondernemingsnummer: 6802703857
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in M.J.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.J.A.
(Get full report from official database of BE for M.J.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.J.A.
Addition kinds of activities for M.J.A.

26790701. Gebouw papier, gelamineerd: gemaakt van aangekocht materiaal | Building paper, laminated: made from purchased material
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
28920219. Squibbs, elektrisch | Squibbs, electric
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
35480103. Elektrodehouders, voor elektrische lasapparatuur | Electrode holders, for electric welding apparatus
38249903. Parkeermeters | Parking meters

Werken bij M.J.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.J.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.J.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.J.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

 • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

 • Industrieel elektricien (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

 • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van M.J.A. in sociale netwerken
Look for responds of M.J.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.J.A.. Laat een reactie achter voor M.J.A.. M.J.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.J.A.. Leave a respond for M.J.A.. M.J.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.J.A. op de google maps. Adres en contacten M.J.A.
Location of M.J.A. on the google maps. Address and contacts of M.J.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.J.A. M.J.A.: BAKKERIJ FRANK | Toutimmo SPRL | P. WAEGHE | B.S.G.O. SCHUTTERSHOF | VEERLE CLERX

Other related companies as M.J.A.: BAKKERIJ FRANK | Toutimmo SPRL | P. WAEGHE | B.S.G.O. SCHUTTERSHOF | VEERLE CLERX

M.J.A. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.J.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09276000976. Het bedrijf M.J.A. bevindt zich op het adres: VRIJDAGMARKT 10; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in M.J.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.J.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.J.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.J.A., openstaande posities, locatie van M.J.A. op de kaart.

M.J.A. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.J.A., company assigned to the tax number BE09276000976. The company M.J.A. is located at the address: VRIJDAGMARKT 10; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in M.J.A. were not found.
The main activity of M.J.A. is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.J.A. is not available. You also can look at reviews of M.J.A., open positions, location of M.J.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.J.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.J.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.J.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.J.A., employees, financial statistics.