DHOLLANDIA NV

Contactgegevens DHOLLANDIA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DHOLLANDIA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DHOLLANDIA NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gentstr. 49 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-72-58-74 32-37-72-58-74

Fax (fax): 32-93-49-09-77 32-93-49-09-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DHOLLANDIA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DHOLLANDIA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DHOLLANDIA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DHOLLANDIA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DHOLLANDIA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DHOLLANDIA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DHOLLANDIA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DHOLLANDIA NV
Products information DHOLLANDIA NV

BTW identificatienummer (tax): BE04414276123
Ondernemingsnummer: 2401306152
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DHOLLANDIA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailgate lifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DHOLLANDIA NV
(Get full report from official database of BE for DHOLLANDIA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DHOLLANDIA NV
Addition kinds of activities for DHOLLANDIA NV

769200. Las reparatie | Welding repair
21110000. sigaretten | Cigarettes
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
50650407. zenders | Transmitters
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
52610201. Kunstmest | Fertilizer
55510100. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment

Werken bij DHOLLANDIA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DHOLLANDIA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DHOLLANDIA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DHOLLANDIA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Kwaliteitssysteemmanager (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Registreren en administratief opvolgen van klanten-, leveranciers- en interne klachten - Borgen en coördineren van het kwaliteitssysteem (ISO9001) - Uitdenken en uitschrijven van kwaliteitssysteemdocumenten - Opleiden en coachen van medewerkers ifv het kwaliteitssysteem - Kwaliteitsvergadering uitvoeren - Interpreteren en presenteren van de analyses obv kwaliteitscijfers en evaluaties, bijhouden van de niet-kwaliteitskosten - Coördineren van het kwaliteitsplan, de kalibratie en het onderhoud - Adhv de cijfergegevens, problemen vaststellen en analyseren - Uitvoeren en opvolgen van interne en externe audits - Analyseren van problemen en komen tot mogelijke oplossingen

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Elektricien (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en aansluiten van de technische installaties het plaatsen van kabelbanen bekabelen het kableren van industriële kasten aansluiten testen? van elektrische onderdelen . Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van DHOLLANDIA NV in sociale netwerken
Look for responds of DHOLLANDIA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DHOLLANDIA NV. Laat een reactie achter voor DHOLLANDIA NV. DHOLLANDIA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DHOLLANDIA NV. Leave a respond for DHOLLANDIA NV. DHOLLANDIA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DHOLLANDIA NV op de google maps. Adres en contacten DHOLLANDIA NV
Location of DHOLLANDIA NV on the google maps. Address and contacts of DHOLLANDIA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DHOLLANDIA NV DHOLLANDIA NV: GARAGE JACKY CRASSET | Vancoppenolle | RIJSCHOOL SANDERUS | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES | IGOR SIMANDL

Other related companies as DHOLLANDIA NV: GARAGE JACKY CRASSET | Vancoppenolle | RIJSCHOOL SANDERUS | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES | IGOR SIMANDL

DHOLLANDIA NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is DHOLLANDIA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04414276123. Het bedrijf DHOLLANDIA NV bevindt zich op het adres: Gentstr. 49 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tailgate lifts. Producten gemaakt in DHOLLANDIA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DHOLLANDIA NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DHOLLANDIA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DHOLLANDIA NV, openstaande posities, locatie van DHOLLANDIA NV op de kaart.

DHOLLANDIA NV is a company, that was registered 1999 in Gent region, Belgium. Full name of company is DHOLLANDIA NV, company assigned to the tax number BE04414276123. The company DHOLLANDIA NV is located at the address: Gentstr. 49 9111 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tailgate lifts. Products created in DHOLLANDIA NV were not found.
The main activity of DHOLLANDIA NV is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DHOLLANDIA NV is not available. You also can look at reviews of DHOLLANDIA NV, open positions, location of DHOLLANDIA NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DHOLLANDIA NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DHOLLANDIA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DHOLLANDIA NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DHOLLANDIA NV, employees, financial statistics.