HOTEL RESTAURANT MARITIME

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • HOTEL RESTAURANT MARITIME
Private companiesBusiness Services • HOTEL RESTAURANT MARITIME

Contactgegevens HOTEL RESTAURANT MARITIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL RESTAURANT MARITIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL RESTAURANT MARITIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DISTELLAAN 5; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59300671 (+32-59300671) 59300671 (+32-59300671)

Fax (fax): +32 (64) 153-57-38 +32 (64) 153-57-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL RESTAURANT MARITIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL RESTAURANT MARITIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL RESTAURANT MARITIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL RESTAURANT MARITIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL RESTAURANT MARITIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL RESTAURANT MARITIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL RESTAURANT MARITIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL RESTAURANT MARITIME
Products information HOTEL RESTAURANT MARITIME

BTW identificatienummer (tax): BE08917572021
Ondernemingsnummer: 7515441894
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HOTEL RESTAURANT MARITIME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL RESTAURANT MARITIME
(Get full report from official database of BE for HOTEL RESTAURANT MARITIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL RESTAURANT MARITIME
Addition kinds of activities for HOTEL RESTAURANT MARITIME

018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
07510401. Kunstmatige inseminatie diensten, vee | Artificial insemination services, livestock
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij HOTEL RESTAURANT MARITIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL RESTAURANT MARITIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL RESTAURANT MARITIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL RESTAURANT MARITIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van HOTEL RESTAURANT MARITIME in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL RESTAURANT MARITIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL RESTAURANT MARITIME. Laat een reactie achter voor HOTEL RESTAURANT MARITIME. HOTEL RESTAURANT MARITIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL RESTAURANT MARITIME. Leave a respond for HOTEL RESTAURANT MARITIME. HOTEL RESTAURANT MARITIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL RESTAURANT MARITIME op de google maps. Adres en contacten HOTEL RESTAURANT MARITIME
Location of HOTEL RESTAURANT MARITIME on the google maps. Address and contacts of HOTEL RESTAURANT MARITIME

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL RESTAURANT MARITIME HOTEL RESTAURANT MARITIME: RAYMOND DE JONG | YVES DE SMETH | DE CE FLOOR | Dandoit Anne-Pascale | CHUBB INSURANCE COMPANY OF EUROPE SA

Other related companies as HOTEL RESTAURANT MARITIME: RAYMOND DE JONG | YVES DE SMETH | DE CE FLOOR | Dandoit Anne-Pascale | CHUBB INSURANCE COMPANY OF EUROPE SA

HOTEL RESTAURANT MARITIME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL RESTAURANT MARITIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917572021. Het bedrijf HOTEL RESTAURANT MARITIME bevindt zich op het adres: DISTELLAAN 5; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels; Restaurants. Producten gemaakt in HOTEL RESTAURANT MARITIME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL RESTAURANT MARITIME is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL RESTAURANT MARITIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL RESTAURANT MARITIME, openstaande posities, locatie van HOTEL RESTAURANT MARITIME op de kaart.

HOTEL RESTAURANT MARITIME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL RESTAURANT MARITIME, company assigned to the tax number BE08917572021. The company HOTEL RESTAURANT MARITIME is located at the address: DISTELLAAN 5; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels; Restaurants. Products created in HOTEL RESTAURANT MARITIME were not found.
The main activity of HOTEL RESTAURANT MARITIME is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL RESTAURANT MARITIME is not available. You also can look at reviews of HOTEL RESTAURANT MARITIME, open positions, location of HOTEL RESTAURANT MARITIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL RESTAURANT MARITIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL RESTAURANT MARITIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL RESTAURANT MARITIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL RESTAURANT MARITIME, employees, financial statistics.