HOTEL MIRAMAR

Particuliere bedrijvenWatervervoer • HOTEL MIRAMAR

Contactgegevens HOTEL MIRAMAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL MIRAMAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL MIRAMAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50412949 (+32-50412949) 50412949 (+32-50412949)

Fax (fax): +32 (65) 615-86-10 +32 (65) 615-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL MIRAMAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL MIRAMAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL MIRAMAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL MIRAMAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL MIRAMAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL MIRAMAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL MIRAMAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL MIRAMAR
Products information HOTEL MIRAMAR

BTW identificatienummer (tax): BE06564849853
Ondernemingsnummer: 7124877929
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in HOTEL MIRAMAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL MIRAMAR
(Get full report from official database of BE for HOTEL MIRAMAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL MIRAMAR
Addition kinds of activities for HOTEL MIRAMAR

801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
20439900. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
22110304. Huck toweling | Huck toweling
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
39990301. Curlingveren | Curling feathers
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
95320401. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, federale overheid | Urban and community development, federal government

Werken bij HOTEL MIRAMAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL MIRAMAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL MIRAMAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL MIRAMAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van HOTEL MIRAMAR in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL MIRAMAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL MIRAMAR. Laat een reactie achter voor HOTEL MIRAMAR. HOTEL MIRAMAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL MIRAMAR. Leave a respond for HOTEL MIRAMAR. HOTEL MIRAMAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL MIRAMAR op de google maps. Adres en contacten HOTEL MIRAMAR
Location of HOTEL MIRAMAR on the google maps. Address and contacts of HOTEL MIRAMAR

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL MIRAMAR HOTEL MIRAMAR: GOLDIES PAREL | WILLY DE CLERCQ | BOURGEOIS Stéphane SPRL | CENTRE M?DICAL "AMERCOEUR" | VAN LAETHEM ELIANE

Other related companies as HOTEL MIRAMAR: GOLDIES PAREL | WILLY DE CLERCQ | BOURGEOIS Stéphane SPRL | CENTRE M?DICAL "AMERCOEUR" | VAN LAETHEM ELIANE

HOTEL MIRAMAR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL MIRAMAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564849853. Het bedrijf HOTEL MIRAMAR bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels; Restaurants. Producten gemaakt in HOTEL MIRAMAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL MIRAMAR is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL MIRAMAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL MIRAMAR, openstaande posities, locatie van HOTEL MIRAMAR op de kaart.

HOTEL MIRAMAR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL MIRAMAR, company assigned to the tax number BE06564849853. The company HOTEL MIRAMAR is located at the address: ZEEDIJK 169; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels; Restaurants. Products created in HOTEL MIRAMAR were not found.
The main activity of HOTEL MIRAMAR is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL MIRAMAR is not available. You also can look at reviews of HOTEL MIRAMAR, open positions, location of HOTEL MIRAMAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL MIRAMAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL MIRAMAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL MIRAMAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL MIRAMAR, employees, financial statistics.