Luyts Doopsuiker nv

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Luyts Doopsuiker nv
Private companiesPrimary Metal Industries • Luyts Doopsuiker nv

Contactgegevens Luyts Doopsuiker nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luyts Doopsuiker nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luyts Doopsuiker nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 53-55; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 54 04; 03 666 88 87 (+32-03 666 54 04; 03 666 88 87) 03 666 54 04; 03 666 88 87 (+32-03 666 54 04; 03 666 88 87)

Fax (fax): 03 666 87 36 (+32-03 666 87 36) 03 666 87 36 (+32-03 666 87 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luyts Doopsuiker nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luyts Doopsuiker nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luyts Doopsuiker nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luyts Doopsuiker nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luyts Doopsuiker nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luyts Doopsuiker nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luyts Doopsuiker nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luyts Doopsuiker nv
Products information Luyts Doopsuiker nv

BTW identificatienummer (tax): BE02227996826
Ondernemingsnummer: 6024597167
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Candy; Biscuits & cookies - Mfg. & Whol.; Chocolate goods - Mfg. & Whol.; Baptismal articles; Confectioners - Mfg. & Whol.; Wafers & pancakes - Mfg.

Product categorie (product category): HOTELS: CATERING SUPPLIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luyts Doopsuiker nv
(Get full report from official database of BE for Luyts Doopsuiker nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luyts Doopsuiker nv
Addition kinds of activities for Luyts Doopsuiker nv

509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
25140605. Porch schommels: metaal | Porch swings: metal
31610103. koffers | Suitcases
34979906. Magnesium en magnesium-base legering folie | Magnesium and magnesium-base alloy foil
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems

Werken bij Luyts Doopsuiker nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luyts Doopsuiker nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luyts Doopsuiker nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luyts Doopsuiker nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Dossierbeheerder-syndicus (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE SYNDIC

    Type: Vaste Job

    1/ “Syndicus? Dat zou ik nooit willen doen!” Onze dossierbeheerders krijgen dit zinnetje standaard te horen wanneer ze zichzelf voorstellen. Nochtans hebben zij ooit voor de job gekozen. En hebben ze er geen spijt van, integendeel. Dat kan je alvast in de getuigenis van Kimmy of Jens lezen. 2/ “Syndicus? Dat is toch alleen maar miserie oplossen?” Gelukkig niet! Team Brussel-Gent-Dendermonde beheert samen zo’n 142 gebouwen, waarbij in 90 % van de dossiers alles vlekkeloos verloopt. Dat is mogelijk dankzij het innovatieve softwarepakket waarin we als dossierbeheerders de boekhouding en de administratie van de appartementsgebouwen nauwkeurig bijhouden. De boekhouding gebeurt zelfs gedeeltelijk automatisch dankzij ons systeem voor factuurherkenning. 3/ “Jaja, maar zodra er een leiding springt, staat je telefoon wel roodgloeiend.” Niet in alle dossiers loopt alles van een leien dakje. Daarom zijn wij er net! Geregeld worden we dus gecontacteerd voor een technisch probleem - al dan niet dringend - waarbij we leveranciers aanspreken, offertes voor herstellingen opvragen… Gelukkig hebben we een vaste poule van leveranciers enerzijds en een interne klusjesdienst waar op kunnen rekenen voor snelle herstellingen anderzijds. ‘s Avonds en in het weekend werken we met een permanentiesysteem, waardoor je niet om de haverklap opgebeld wordt in je vrije tijd. 4/ “Pff, en zoveel avondwerk dat daarbij komt kijken!” Vaak gaat de jaarlijkse algemene vergadering van een gebouw in mede-eigendom ‘s avonds door en ben je tussen 18u en 20u een vergadering aan het leiden. Als syndicus zijn we flexibel en passen we onze agenda aan deze van onze klanten aan. Uiteraard zorgen we hier wel voor een gezond evenwicht. Bovendien kan het avondwerk op een ander moment gerecupereerd worden, waardoor je op rustige momenten (veelal in de zomer) vroeger kan stoppen, of het weekend wat sneller kan inzetten dan gewoonlijk. 5/ “En die wetgeving is toch ingewikkeld?” Met een juridische achtergrond of kennis van de wet op de mede-eigendom heb je inderdaad een voetje voor. Toch zijn er bij ons syndici aan de slag die een totaal andere achtergrond hebben, van leerkracht tot boekhouder. Ook zij hebben de wetgeving volledig onder de knie dankzij het aanbod aan interne en externe opleidingen en de ondersteuning van tal van collega’s en onze interne juridische dienst.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Luyts Doopsuiker nv in sociale netwerken
Look for responds of Luyts Doopsuiker nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luyts Doopsuiker nv. Laat een reactie achter voor Luyts Doopsuiker nv. Luyts Doopsuiker nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luyts Doopsuiker nv. Leave a respond for Luyts Doopsuiker nv. Luyts Doopsuiker nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luyts Doopsuiker nv op de google maps. Adres en contacten Luyts Doopsuiker nv
Location of Luyts Doopsuiker nv on the google maps. Address and contacts of Luyts Doopsuiker nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Luyts Doopsuiker nv Luyts Doopsuiker nv: LACE AND CHOCOLATE GALLERIE | C. COMPAIN | ADMINISTRATION COMMUNALE | Sheila | SUPRA

Other related companies as Luyts Doopsuiker nv: LACE AND CHOCOLATE GALLERIE | C. COMPAIN | ADMINISTRATION COMMUNALE | Sheila | SUPRA

Luyts Doopsuiker nv is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luyts Doopsuiker nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02227996826. Het bedrijf Luyts Doopsuiker nv bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 53-55; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Lijst met producten zijn Candy; Biscuits & cookies - Mfg. & Whol.; Chocolate goods - Mfg. & Whol.; Baptismal articles; Confectioners - Mfg. & Whol.; Wafers & pancakes - Mfg..
De hoofdactiviteit van Luyts Doopsuiker nv is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luyts Doopsuiker nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luyts Doopsuiker nv, openstaande posities, locatie van Luyts Doopsuiker nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luyts Doopsuiker nv is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luyts Doopsuiker nv, company assigned to the tax number BE02227996826. The company Luyts Doopsuiker nv is located at the address: Dorpsstraat 53-55; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is HOTELS: CATERING SUPPLIES. List of products are Candy; Biscuits & cookies - Mfg. & Whol.; Chocolate goods - Mfg. & Whol.; Baptismal articles; Confectioners - Mfg. & Whol.; Wafers & pancakes - Mfg..
The main activity of Luyts Doopsuiker nv is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Luyts Doopsuiker nv is not available. You also can look at reviews of Luyts Doopsuiker nv, open positions, location of Luyts Doopsuiker nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luyts Doopsuiker nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luyts Doopsuiker nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luyts Doopsuiker nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luyts Doopsuiker nv, employees, financial statistics.