RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS

Contactgegevens RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FOSS? AUX LOUPS 47; 1000; BRUXELLES-CENTRE, België

Telefoon (phone): 22192828 (+32-22192828) 22192828 (+32-22192828)

Fax (fax): +32 (9) 186-61-28 +32 (9) 186-61-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS
Products information RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS

BTW identificatienummer (tax): BE05173431396
Ondernemingsnummer: 2857238769
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS
(Get full report from official database of BE for RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS
Addition kinds of activities for RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
10610101. Chromietwinning | Chromite mining
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars
51310215. Afwerkingen, kleding | Trimmings, apparel
76992001. Antieke reparatie en restauratie, behalve meubels, auto's | Antique repair and restoration, except furniture, autos
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • betonmixchauffeur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent Logistics Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS in sociale netwerken
Look for responds of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Laat een reactie achter voor RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. Leave a respond for RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS. RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS op de google maps. Adres en contacten RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS
Location of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS on the google maps. Address and contacts of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS

Andere gerelateerde bedrijven als come RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Max Déco Bastogne | Karin | Roufitex NV | P. DELEUZE

Other related companies as RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | Max Déco Bastogne | Karin | Roufitex NV | P. DELEUZE

RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05173431396. Het bedrijf RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS bevindt zich op het adres: RUE DU FOSS? AUX LOUPS 47; 1000; BRUXELLES-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, openstaande posities, locatie van RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS op de kaart.

RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, company assigned to the tax number BE05173431396. The company RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is located at the address: RUE DU FOSS? AUX LOUPS 47; 1000; BRUXELLES-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS were not found.
The main activity of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS is not available. You also can look at reviews of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, open positions, location of RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADISSON SAS HOTEL BRUSSELS, employees, financial statistics.