Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"
Private companiesTransportation Equipment • Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

Contactgegevens Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": address, phone, fax, email, website, opening hours

Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lejeunelaan 12; 8670; Koksijde, België

Telefoon (phone): 058 51 93 52; 058 52 08 79 (+32-058 51 93 52; 058 52 08 79) 058 51 93 52; 058 52 08 79 (+32-058 51 93 52; 058 52 08 79)

Fax (fax): 058 51 93 52 (+32-058 51 93 52) 058 51 93 52 (+32-058 51 93 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"
Products information Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

BTW identificatienummer (tax): BE06395111083
Ondernemingsnummer: 2496887207
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 860,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"
(Get full report from official database of BE for Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage")

Aanvulling soorten activiteiten voor Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"
Addition kinds of activities for Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
228103. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
01319900. Katoen, Nauw | Cotton, nec
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

Zoek naar antwoorden van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" in sociale netwerken
Look for responds of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Laat een reactie achter voor Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Leave a respond for Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage". Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" op de google maps. Adres en contacten Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"
Location of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" on the google maps. Address and contacts of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage"

Andere gerelateerde bedrijven als come Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": Elektro Nico | VANDER VELDEN | DE BLOCK MARC | FREDERICKX VERZEKERINGEN | SABINE RUYTINX

Other related companies as Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage": Elektro Nico | VANDER VELDEN | DE BLOCK MARC | FREDERICKX VERZEKERINGEN | SABINE RUYTINX

Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395111083. Het bedrijf Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" bevindt zich op het adres: Lejeunelaan 12; 8670; Koksijde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 860,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", openstaande posities, locatie van Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", company assigned to the tax number BE06395111083. The company Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is located at the address: Lejeunelaan 12; 8670; Koksijde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 860,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" is not available. You also can look at reviews of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", open positions, location of Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage" on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oxalis Hostellerie-Resid "Loxley Cottage", employees, financial statistics.