Nottebohm Kasteelhoeve

Contactgegevens Nottebohm Kasteelhoeve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nottebohm Kasteelhoeve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nottebohm Kasteelhoeve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brasschaatbaan 28; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 633 32 00 (+32-03 633 32 00) 03 633 32 00 (+32-03 633 32 00)

Fax (fax): 03 663 70 40 (+32-03 663 70 40) 03 663 70 40 (+32-03 663 70 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nottebohm Kasteelhoeve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nottebohm Kasteelhoeve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nottebohm Kasteelhoeve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nottebohm Kasteelhoeve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nottebohm Kasteelhoeve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nottebohm Kasteelhoeve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nottebohm Kasteelhoeve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nottebohm Kasteelhoeve
Products information Nottebohm Kasteelhoeve

BTW identificatienummer (tax): BE06323699951
Ondernemingsnummer: 1190612792
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 777,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nottebohm Kasteelhoeve
(Get full report from official database of BE for Nottebohm Kasteelhoeve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nottebohm Kasteelhoeve
Addition kinds of activities for Nottebohm Kasteelhoeve

01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
22580201. Doek, warpbrei | Cloth, warp knit
28229904. Cyclo rubberen, synthetisch | Cyclo rubbers, synthetic
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij Nottebohm Kasteelhoeve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nottebohm Kasteelhoeve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nottebohm Kasteelhoeve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nottebohm Kasteelhoeve. Looking for open vacancies in other companies

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van Nottebohm Kasteelhoeve in sociale netwerken
Look for responds of Nottebohm Kasteelhoeve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nottebohm Kasteelhoeve. Laat een reactie achter voor Nottebohm Kasteelhoeve. Nottebohm Kasteelhoeve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nottebohm Kasteelhoeve. Leave a respond for Nottebohm Kasteelhoeve. Nottebohm Kasteelhoeve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nottebohm Kasteelhoeve op de google maps. Adres en contacten Nottebohm Kasteelhoeve
Location of Nottebohm Kasteelhoeve on the google maps. Address and contacts of Nottebohm Kasteelhoeve

Andere gerelateerde bedrijven als come Nottebohm Kasteelhoeve Nottebohm Kasteelhoeve: Mowi NV | Lammar Serge | Andrieux J-L | Capelleman J M Ets | RESTAURANT PALACE WANG

Other related companies as Nottebohm Kasteelhoeve: Mowi NV | Lammar Serge | Andrieux J-L | Capelleman J M Ets | RESTAURANT PALACE WANG

Nottebohm Kasteelhoeve is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nottebohm Kasteelhoeve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06323699951. Het bedrijf Nottebohm Kasteelhoeve bevindt zich op het adres: Brasschaatbaan 28; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 777,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Nottebohm Kasteelhoeve is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nottebohm Kasteelhoeve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nottebohm Kasteelhoeve, openstaande posities, locatie van Nottebohm Kasteelhoeve op de kaart.

Nottebohm Kasteelhoeve is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nottebohm Kasteelhoeve, company assigned to the tax number BE06323699951. The company Nottebohm Kasteelhoeve is located at the address: Brasschaatbaan 28; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 777,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Party planning; Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of Nottebohm Kasteelhoeve is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nottebohm Kasteelhoeve is not available. You also can look at reviews of Nottebohm Kasteelhoeve, open positions, location of Nottebohm Kasteelhoeve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nottebohm Kasteelhoeve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nottebohm Kasteelhoeve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nottebohm Kasteelhoeve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nottebohm Kasteelhoeve, employees, financial statistics.