LES JONQUILLES

Contactgegevens LES JONQUILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JONQUILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JONQUILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Jonquilles 33; 7387; Honnelles (Onnezies), België

Telefoon (phone): 065 75 12 05 (+32-065 75 12 05) 065 75 12 05 (+32-065 75 12 05)

Fax (fax): +32 (86) 205-17-50 +32 (86) 205-17-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JONQUILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JONQUILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JONQUILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JONQUILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JONQUILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JONQUILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JONQUILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JONQUILLES
Products information LES JONQUILLES

BTW identificatienummer (tax): BE08306182861
Ondernemingsnummer: 1593261718
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Rooms (Furnished) - Rental

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JONQUILLES
(Get full report from official database of BE for LES JONQUILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JONQUILLES
Addition kinds of activities for LES JONQUILLES

326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
342302. Soldeermiddelen | Soldering tools
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
35410503. Schroefmachines, automatisch | Screw machines, automatic
50120102. Automobiles | Automobiles

Werken bij LES JONQUILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JONQUILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JONQUILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JONQUILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL KUURNE

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

Zoek naar antwoorden van LES JONQUILLES in sociale netwerken
Look for responds of LES JONQUILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JONQUILLES. Laat een reactie achter voor LES JONQUILLES. LES JONQUILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JONQUILLES. Leave a respond for LES JONQUILLES. LES JONQUILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JONQUILLES op de google maps. Adres en contacten LES JONQUILLES
Location of LES JONQUILLES on the google maps. Address and contacts of LES JONQUILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JONQUILLES LES JONQUILLES: Deco Van Al BVBA | Horecatech SPRL | De Clercq R | MARC STOVE | PIERRE VERSTEEGH

Other related companies as LES JONQUILLES: Deco Van Al BVBA | Horecatech SPRL | De Clercq R | MARC STOVE | PIERRE VERSTEEGH

LES JONQUILLES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JONQUILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08306182861. Het bedrijf LES JONQUILLES bevindt zich op het adres: Rue des Jonquilles 33; 7387; Honnelles (Onnezies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Rooms (Furnished) - Rental.
De hoofdactiviteit van LES JONQUILLES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JONQUILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JONQUILLES, openstaande posities, locatie van LES JONQUILLES op de kaart.

LES JONQUILLES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JONQUILLES, company assigned to the tax number BE08306182861. The company LES JONQUILLES is located at the address: Rue des Jonquilles 33; 7387; Honnelles (Onnezies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Rooms (Furnished) - Rental.
The main activity of LES JONQUILLES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JONQUILLES is not available. You also can look at reviews of LES JONQUILLES, open positions, location of LES JONQUILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JONQUILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JONQUILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JONQUILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JONQUILLES, employees, financial statistics.