LE FIEF DE LIBOICHANT

Contactgegevens LE FIEF DE LIBOICHANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FIEF DE LIBOICHANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FIEF DE LIBOICHANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Liboichant 44; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle), België

Telefoon (phone): 061 50 80 30 (+32-061 50 80 30) 061 50 80 30 (+32-061 50 80 30)

Fax (fax): 061 50 14 87 (+32-061 50 14 87) 061 50 14 87 (+32-061 50 14 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FIEF DE LIBOICHANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FIEF DE LIBOICHANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FIEF DE LIBOICHANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FIEF DE LIBOICHANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FIEF DE LIBOICHANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FIEF DE LIBOICHANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FIEF DE LIBOICHANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FIEF DE LIBOICHANT
Products information LE FIEF DE LIBOICHANT

BTW identificatienummer (tax): BE08424835205
Ondernemingsnummer: 5702148437
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LE FIEF DE LIBOICHANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FIEF DE LIBOICHANT
(Get full report from official database of BE for LE FIEF DE LIBOICHANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FIEF DE LIBOICHANT
Addition kinds of activities for LE FIEF DE LIBOICHANT

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
07620000. Boerenbeheer diensten | Farm management services
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
35549901. Coating en afwerking machines, papier | Coating and finishing machinery, paper
73890408. Rugbinding | Rug binding

Werken bij LE FIEF DE LIBOICHANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FIEF DE LIBOICHANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FIEF DE LIBOICHANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FIEF DE LIBOICHANT. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

Zoek naar antwoorden van LE FIEF DE LIBOICHANT in sociale netwerken
Look for responds of LE FIEF DE LIBOICHANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FIEF DE LIBOICHANT. Laat een reactie achter voor LE FIEF DE LIBOICHANT. LE FIEF DE LIBOICHANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FIEF DE LIBOICHANT. Leave a respond for LE FIEF DE LIBOICHANT. LE FIEF DE LIBOICHANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FIEF DE LIBOICHANT op de google maps. Adres en contacten LE FIEF DE LIBOICHANT
Location of LE FIEF DE LIBOICHANT on the google maps. Address and contacts of LE FIEF DE LIBOICHANT

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FIEF DE LIBOICHANT LE FIEF DE LIBOICHANT: Keuppens Roomijs | Peinturage | PWA HEERS | Was-O-Net | PIERRE-HENRY BATAILLE

Other related companies as LE FIEF DE LIBOICHANT: Keuppens Roomijs | Peinturage | PWA HEERS | Was-O-Net | PIERRE-HENRY BATAILLE

LE FIEF DE LIBOICHANT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FIEF DE LIBOICHANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424835205. Het bedrijf LE FIEF DE LIBOICHANT bevindt zich op het adres: Rue de Liboichant 44; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in LE FIEF DE LIBOICHANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FIEF DE LIBOICHANT is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FIEF DE LIBOICHANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FIEF DE LIBOICHANT, openstaande posities, locatie van LE FIEF DE LIBOICHANT op de kaart.

LE FIEF DE LIBOICHANT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FIEF DE LIBOICHANT, company assigned to the tax number BE08424835205. The company LE FIEF DE LIBOICHANT is located at the address: Rue de Liboichant 44; 5550; Vresse-sur-Semois (Alle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in LE FIEF DE LIBOICHANT were not found.
The main activity of LE FIEF DE LIBOICHANT is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FIEF DE LIBOICHANT is not available. You also can look at reviews of LE FIEF DE LIBOICHANT, open positions, location of LE FIEF DE LIBOICHANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FIEF DE LIBOICHANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FIEF DE LIBOICHANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FIEF DE LIBOICHANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FIEF DE LIBOICHANT, employees, financial statistics.