Jean de Bohême

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Jean de Bohême
Private companiesWater Transportation • Jean de Bohême

Contactgegevens Jean de Bohême: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean de Bohême: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean de Bohême

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place aux Foires 2; 6940; Durbuy, België

Telefoon (phone): 086 21 28 82 (+32-086 21 28 82) 086 21 28 82 (+32-086 21 28 82)

Fax (fax): 086 21 11 68 (+32-086 21 11 68) 086 21 11 68 (+32-086 21 11 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean de Bohême: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean de Bohême"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean de Bohême"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean de Bohême, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean de Bohême. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean de Bohême, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean de Bohême. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean de Bohême
Products information Jean de Bohême

BTW identificatienummer (tax): BE03175292968
Ondernemingsnummer: 4037445068
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Jean de Bohême zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean de Bohême
(Get full report from official database of BE for Jean de Bohême)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean de Bohême
Addition kinds of activities for Jean de Bohême

32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
35490202. Coilers (metaalbewerkingsmachines) | Coilers (metalworking machines)
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed

Werken bij Jean de Bohême: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean de Bohême: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean de Bohême. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean de Bohême. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Jean de Bohême in sociale netwerken
Look for responds of Jean de Bohême in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean de Bohême. Laat een reactie achter voor Jean de Bohême. Jean de Bohême bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean de Bohême. Leave a respond for Jean de Bohême. Jean de Bohême on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean de Bohême op de google maps. Adres en contacten Jean de Bohême
Location of Jean de Bohême on the google maps. Address and contacts of Jean de Bohême

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean de Bohême Jean de Bohême: Stones Enzo BVBA | SNACK-BAR LA PLAGE | WALTER DEVOOGHT | C.A.R.D.P.A.L. | JEAN-PIERRE TOURY

Other related companies as Jean de Bohême: Stones Enzo BVBA | SNACK-BAR LA PLAGE | WALTER DEVOOGHT | C.A.R.D.P.A.L. | JEAN-PIERRE TOURY

Jean de Bohême is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean de Bohême, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03175292968. Het bedrijf Jean de Bohême bevindt zich op het adres: Place aux Foires 2; 6940; Durbuy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 463,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Jean de Bohême zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean de Bohême is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean de Bohême is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean de Bohême, openstaande posities, locatie van Jean de Bohême op de kaart.

Jean de Bohême is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jean de Bohême, company assigned to the tax number BE03175292968. The company Jean de Bohême is located at the address: Place aux Foires 2; 6940; Durbuy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 463,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Jean de Bohême were not found.
The main activity of Jean de Bohême is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean de Bohême is not available. You also can look at reviews of Jean de Bohême, open positions, location of Jean de Bohême on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean de Bohême, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean de Bohême, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean de Bohême, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean de Bohême, employees, financial statistics.