HOTEL TORENHOF

Contactgegevens HOTEL TORENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL TORENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL TORENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAARLE-FRANKRIJKSTRAAT 10; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92823320 (+32-92823320) 92823320 (+32-92823320)

Fax (fax): +32 (87) 518-92-92 +32 (87) 518-92-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL TORENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL TORENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL TORENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL TORENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL TORENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL TORENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL TORENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL TORENHOF
Products information HOTEL TORENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE06957885742
Ondernemingsnummer: 3860565185
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HOTEL TORENHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL TORENHOF
(Get full report from official database of BE for HOTEL TORENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL TORENHOF
Addition kinds of activities for HOTEL TORENHOF

394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
17710200. Curb en trottoir aannemers | Curb and sidewalk contractors
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
49530000. Afvalsystemen | Refuse systems
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij HOTEL TORENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL TORENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL TORENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL TORENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

Zoek naar antwoorden van HOTEL TORENHOF in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL TORENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL TORENHOF. Laat een reactie achter voor HOTEL TORENHOF. HOTEL TORENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL TORENHOF. Leave a respond for HOTEL TORENHOF. HOTEL TORENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL TORENHOF op de google maps. Adres en contacten HOTEL TORENHOF
Location of HOTEL TORENHOF on the google maps. Address and contacts of HOTEL TORENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL TORENHOF HOTEL TORENHOF: De Ketele Y | Hip Hop | INTERNATIONAL CASH SA | LIBRAIRIE BROQUEVILLE | VAN HOOYDONK

Other related companies as HOTEL TORENHOF: De Ketele Y | Hip Hop | INTERNATIONAL CASH SA | LIBRAIRIE BROQUEVILLE | VAN HOOYDONK

HOTEL TORENHOF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL TORENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06957885742. Het bedrijf HOTEL TORENHOF bevindt zich op het adres: BAARLE-FRANKRIJKSTRAAT 10; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in HOTEL TORENHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL TORENHOF is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL TORENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL TORENHOF, openstaande posities, locatie van HOTEL TORENHOF op de kaart.

HOTEL TORENHOF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL TORENHOF, company assigned to the tax number BE06957885742. The company HOTEL TORENHOF is located at the address: BAARLE-FRANKRIJKSTRAAT 10; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in HOTEL TORENHOF were not found.
The main activity of HOTEL TORENHOF is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL TORENHOF is not available. You also can look at reviews of HOTEL TORENHOF, open positions, location of HOTEL TORENHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL TORENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL TORENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL TORENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL TORENHOF, employees, financial statistics.