HOTEL LAMBEAU ***

Contactgegevens HOTEL LAMBEAU ***: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL LAMBEAU ***: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL LAMBEAU ***

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Lambeau 150; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 732 51 70 (+32-02 732 51 70) 02 732 51 70 (+32-02 732 51 70)

Fax (fax): 02 732 54 90 (+32-02 732 54 90) 02 732 54 90 (+32-02 732 54 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL LAMBEAU ***: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL LAMBEAU ***"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL LAMBEAU ***"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL LAMBEAU ***, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL LAMBEAU ***. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL LAMBEAU ***, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL LAMBEAU ***. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL LAMBEAU ***
Products information HOTEL LAMBEAU ***

BTW identificatienummer (tax): BE01965698242
Ondernemingsnummer: 3649627685
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HOTEL LAMBEAU *** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL LAMBEAU ***
(Get full report from official database of BE for HOTEL LAMBEAU ***)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL LAMBEAU ***
Addition kinds of activities for HOTEL LAMBEAU ***

34420400. Metalen deuren | Metal doors
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair
91110100. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national

Werken bij HOTEL LAMBEAU ***: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL LAMBEAU ***: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL LAMBEAU ***. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL LAMBEAU ***. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

Zoek naar antwoorden van HOTEL LAMBEAU *** in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL LAMBEAU *** in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL LAMBEAU ***. Laat een reactie achter voor HOTEL LAMBEAU ***. HOTEL LAMBEAU *** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL LAMBEAU ***. Leave a respond for HOTEL LAMBEAU ***. HOTEL LAMBEAU *** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL LAMBEAU *** op de google maps. Adres en contacten HOTEL LAMBEAU ***
Location of HOTEL LAMBEAU *** on the google maps. Address and contacts of HOTEL LAMBEAU ***

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL LAMBEAU *** HOTEL LAMBEAU ***: FORTIS | Nouls N | Van Den Abeele L | E.V.D. | PHILIPPE HECQUET

Other related companies as HOTEL LAMBEAU ***: FORTIS | Nouls N | Van Den Abeele L | E.V.D. | PHILIPPE HECQUET

HOTEL LAMBEAU *** is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL LAMBEAU ***, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01965698242. Het bedrijf HOTEL LAMBEAU *** bevindt zich op het adres: Avenue Lambeau 150; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in HOTEL LAMBEAU *** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL LAMBEAU *** is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL LAMBEAU *** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL LAMBEAU ***, openstaande posities, locatie van HOTEL LAMBEAU *** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL LAMBEAU *** is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOTEL LAMBEAU ***, company assigned to the tax number BE01965698242. The company HOTEL LAMBEAU *** is located at the address: Avenue Lambeau 150; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in HOTEL LAMBEAU *** were not found.
The main activity of HOTEL LAMBEAU *** is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL LAMBEAU *** is not available. You also can look at reviews of HOTEL LAMBEAU ***, open positions, location of HOTEL LAMBEAU *** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL LAMBEAU ***, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL LAMBEAU ***, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL LAMBEAU ***, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL LAMBEAU ***, employees, financial statistics.