Hotel de la Grand'Place

Particuliere bedrijvenBosbouw • Hotel de la Grand'Place
Private companiesForestry • Hotel de la Grand'Place

Contactgegevens Hotel de la Grand'Place: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel de la Grand'Place: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel de la Grand'Place

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelaan 69; 8660; De Panne, België

Telefoon (phone): 058 41 12 79 (+32-058 41 12 79) 058 41 12 79 (+32-058 41 12 79)

Fax (fax): +32 (87) 970-78-72 +32 (87) 970-78-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel de la Grand'Place: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel de la Grand'Place"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel de la Grand'Place"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel de la Grand'Place, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel de la Grand'Place. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel de la Grand'Place, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel de la Grand'Place. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel de la Grand'Place
Products information Hotel de la Grand'Place

BTW identificatienummer (tax): BE05382995605
Ondernemingsnummer: 4406036376
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Hotel de la Grand'Place zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel de la Grand'Place
(Get full report from official database of BE for Hotel de la Grand'Place)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel de la Grand'Place
Addition kinds of activities for Hotel de la Grand'Place

202100. Creamery boter | Creamery butter
229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
251501. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
399101. bezems | Brooms
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
35310508. Rollers, weg: stoom of andere kracht | Rollers, road: steam or other power
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies

Werken bij Hotel de la Grand'Place: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel de la Grand'Place: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel de la Grand'Place. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel de la Grand'Place. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Hotel de la Grand'Place in sociale netwerken
Look for responds of Hotel de la Grand'Place in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel de la Grand'Place. Laat een reactie achter voor Hotel de la Grand'Place. Hotel de la Grand'Place bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel de la Grand'Place. Leave a respond for Hotel de la Grand'Place. Hotel de la Grand'Place on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel de la Grand'Place op de google maps. Adres en contacten Hotel de la Grand'Place
Location of Hotel de la Grand'Place on the google maps. Address and contacts of Hotel de la Grand'Place

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel de la Grand'Place Hotel de la Grand'Place: BOUTIQUE CHRISTIANE | U.C.L.-D?P.ADMIN.& GEST. | ISABELLE DOGNE | JEAN WAUTHIER | ROEMER SA

Other related companies as Hotel de la Grand'Place: BOUTIQUE CHRISTIANE | U.C.L.-D?P.ADMIN.& GEST. | ISABELLE DOGNE | JEAN WAUTHIER | ROEMER SA

Hotel de la Grand'Place is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel de la Grand'Place, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382995605. Het bedrijf Hotel de la Grand'Place bevindt zich op het adres: Zeelaan 69; 8660; De Panne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Hotel de la Grand'Place zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel de la Grand'Place is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel de la Grand'Place is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel de la Grand'Place, openstaande posities, locatie van Hotel de la Grand'Place op de kaart.

Hotel de la Grand'Place is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hotel de la Grand'Place, company assigned to the tax number BE05382995605. The company Hotel de la Grand'Place is located at the address: Zeelaan 69; 8660; De Panne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Hotel de la Grand'Place were not found.
The main activity of Hotel de la Grand'Place is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel de la Grand'Place is not available. You also can look at reviews of Hotel de la Grand'Place, open positions, location of Hotel de la Grand'Place on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel de la Grand'Place, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel de la Grand'Place, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel de la Grand'Place, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel de la Grand'Place, employees, financial statistics.