Hotel Cristal Palace

Contactgegevens Hotel Cristal Palace: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel Cristal Palace: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel Cristal Palace

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegangsdreef 51-53; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 052 46 15 08 (+32-052 46 15 08) 052 46 15 08 (+32-052 46 15 08)

Fax (fax): 052 46 33 86 (+32-052 46 33 86) 052 46 33 86 (+32-052 46 33 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel Cristal Palace: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel Cristal Palace"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel Cristal Palace"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel Cristal Palace, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel Cristal Palace. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel Cristal Palace, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel Cristal Palace. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel Cristal Palace
Products information Hotel Cristal Palace

BTW identificatienummer (tax): BE07739288330
Ondernemingsnummer: 3961914062
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Hotel Cristal Palace zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel Cristal Palace
(Get full report from official database of BE for Hotel Cristal Palace)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel Cristal Palace
Addition kinds of activities for Hotel Cristal Palace

23939902. Kussens, behalve lente en tapijt: aangekochte materialen | Cushions, except spring and carpet: purchased materials
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij Hotel Cristal Palace: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel Cristal Palace: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel Cristal Palace. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel Cristal Palace. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Poetshulp Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van Hotel Cristal Palace in sociale netwerken
Look for responds of Hotel Cristal Palace in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel Cristal Palace. Laat een reactie achter voor Hotel Cristal Palace. Hotel Cristal Palace bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel Cristal Palace. Leave a respond for Hotel Cristal Palace. Hotel Cristal Palace on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel Cristal Palace op de google maps. Adres en contacten Hotel Cristal Palace
Location of Hotel Cristal Palace on the google maps. Address and contacts of Hotel Cristal Palace

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel Cristal Palace Hotel Cristal Palace: Trans-Bâti SPRLU | DEXIA | VERDOODT AVEVE | LORRI PRINTING | PHARMACIE HORTA

Other related companies as Hotel Cristal Palace: Trans-Bâti SPRLU | DEXIA | VERDOODT AVEVE | LORRI PRINTING | PHARMACIE HORTA

Hotel Cristal Palace is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel Cristal Palace, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739288330. Het bedrijf Hotel Cristal Palace bevindt zich op het adres: Ommegangsdreef 51-53; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Hotel Cristal Palace zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel Cristal Palace is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel Cristal Palace is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel Cristal Palace, openstaande posities, locatie van Hotel Cristal Palace op de kaart.

Hotel Cristal Palace is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hotel Cristal Palace, company assigned to the tax number BE07739288330. The company Hotel Cristal Palace is located at the address: Ommegangsdreef 51-53; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in Hotel Cristal Palace were not found.
The main activity of Hotel Cristal Palace is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel Cristal Palace is not available. You also can look at reviews of Hotel Cristal Palace, open positions, location of Hotel Cristal Palace on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel Cristal Palace, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel Cristal Palace, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel Cristal Palace, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel Cristal Palace, employees, financial statistics.