HOSTELLERIE LE RY D'AVE

Contactgegevens HOSTELLERIE LE RY D'AVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOSTELLERIE LE RY D'AVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOSTELLERIE LE RY D'AVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sourd d'Ave 5; 5580; Rochefort (Ave-et-Auffe), België

Telefoon (phone): 084 38 82 20 (+32-084 38 82 20) 084 38 82 20 (+32-084 38 82 20)

Fax (fax): 084 38 95 50; 084 38 93 88 (+32-084 38 95 50; 084 38 93 88) 084 38 95 50; 084 38 93 88 (+32-084 38 95 50; 084 38 93 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOSTELLERIE LE RY D'AVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOSTELLERIE LE RY D'AVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOSTELLERIE LE RY D'AVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOSTELLERIE LE RY D'AVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOSTELLERIE LE RY D'AVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOSTELLERIE LE RY D'AVE
Products information HOSTELLERIE LE RY D'AVE

BTW identificatienummer (tax): BE06737060546
Ondernemingsnummer: 7713470458
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOSTELLERIE LE RY D'AVE
(Get full report from official database of BE for HOSTELLERIE LE RY D'AVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOSTELLERIE LE RY D'AVE
Addition kinds of activities for HOSTELLERIE LE RY D'AVE

335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
32920600. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
54619905. donuts | Doughnuts
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual

Werken bij HOSTELLERIE LE RY D'AVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOSTELLERIE LE RY D'AVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Looking for open vacancies in other companies

  • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van HOSTELLERIE LE RY D'AVE in sociale netwerken
Look for responds of HOSTELLERIE LE RY D'AVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Laat een reactie achter voor HOSTELLERIE LE RY D'AVE. HOSTELLERIE LE RY D'AVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOSTELLERIE LE RY D'AVE. Leave a respond for HOSTELLERIE LE RY D'AVE. HOSTELLERIE LE RY D'AVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOSTELLERIE LE RY D'AVE op de google maps. Adres en contacten HOSTELLERIE LE RY D'AVE
Location of HOSTELLERIE LE RY D'AVE on the google maps. Address and contacts of HOSTELLERIE LE RY D'AVE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOSTELLERIE LE RY D'AVE HOSTELLERIE LE RY D'AVE: KBC | Sani Bath | ATELIER EURO REC | HUIZENGALERIJ | Hilkens Building & Project Managers

Other related companies as HOSTELLERIE LE RY D'AVE: KBC | Sani Bath | ATELIER EURO REC | HUIZENGALERIJ | Hilkens Building & Project Managers

HOSTELLERIE LE RY D'AVE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOSTELLERIE LE RY D'AVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06737060546. Het bedrijf HOSTELLERIE LE RY D'AVE bevindt zich op het adres: Rue du Sourd d'Ave 5; 5580; Rochefort (Ave-et-Auffe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van HOSTELLERIE LE RY D'AVE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOSTELLERIE LE RY D'AVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOSTELLERIE LE RY D'AVE, openstaande posities, locatie van HOSTELLERIE LE RY D'AVE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOSTELLERIE LE RY D'AVE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOSTELLERIE LE RY D'AVE, company assigned to the tax number BE06737060546. The company HOSTELLERIE LE RY D'AVE is located at the address: Rue du Sourd d'Ave 5; 5580; Rochefort (Ave-et-Auffe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of HOSTELLERIE LE RY D'AVE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOSTELLERIE LE RY D'AVE is not available. You also can look at reviews of HOSTELLERIE LE RY D'AVE, open positions, location of HOSTELLERIE LE RY D'AVE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOSTELLERIE LE RY D'AVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOSTELLERIE LE RY D'AVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOSTELLERIE LE RY D'AVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOSTELLERIE LE RY D'AVE, employees, financial statistics.