Hans Memling Hotel

Contactgegevens Hans Memling Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hans Memling Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hans Memling Hotel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kuipersstraat 18; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 47 12 12 (+32-050 47 12 12) 050 47 12 12 (+32-050 47 12 12)

Fax (fax): 050 47 12 10 (+32-050 47 12 10) 050 47 12 10 (+32-050 47 12 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hans Memling Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hans Memling Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hans Memling Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hans Memling Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hans Memling Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hans Memling Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hans Memling Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hans Memling Hotel
Products information Hans Memling Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE08654449462
Ondernemingsnummer: 9486938476
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Hans Memling Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hans Memling Hotel
(Get full report from official database of BE for Hans Memling Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hans Memling Hotel
Addition kinds of activities for Hans Memling Hotel

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
075103. Schapendiensten | Sheep services
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
22820103. Borduurgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Embroidery yarn: twisting, winding, or spooling
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing

Werken bij Hans Memling Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hans Memling Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hans Memling Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hans Memling Hotel. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

Zoek naar antwoorden van Hans Memling Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Hans Memling Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hans Memling Hotel. Laat een reactie achter voor Hans Memling Hotel. Hans Memling Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hans Memling Hotel. Leave a respond for Hans Memling Hotel. Hans Memling Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hans Memling Hotel op de google maps. Adres en contacten Hans Memling Hotel
Location of Hans Memling Hotel on the google maps. Address and contacts of Hans Memling Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Hans Memling Hotel Hans Memling Hotel: FRANS JOOS | WILLY LEMMENS | EXTENSO SERVICE | Les Ateliers Thys | JOZEF VAN DER AUWERA

Other related companies as Hans Memling Hotel: FRANS JOOS | WILLY LEMMENS | EXTENSO SERVICE | Les Ateliers Thys | JOZEF VAN DER AUWERA

Hans Memling Hotel is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hans Memling Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08654449462. Het bedrijf Hans Memling Hotel bevindt zich op het adres: Kuipersstraat 18; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Hans Memling Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hans Memling Hotel is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hans Memling Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hans Memling Hotel, openstaande posities, locatie van Hans Memling Hotel op de kaart.

Hans Memling Hotel is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hans Memling Hotel, company assigned to the tax number BE08654449462. The company Hans Memling Hotel is located at the address: Kuipersstraat 18; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in Hans Memling Hotel were not found.
The main activity of Hans Memling Hotel is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hans Memling Hotel is not available. You also can look at reviews of Hans Memling Hotel, open positions, location of Hans Memling Hotel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hans Memling Hotel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hans Memling Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hans Memling Hotel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hans Memling Hotel, employees, financial statistics.