DORINT HOTEL SPA BALMORAL****

Contactgegevens DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: address, phone, fax, email, website, opening hours

DORINT HOTEL SPA BALMORAL****

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Balmoral 33; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 79 32 50 (+32-087 79 32 50) 087 79 32 50 (+32-087 79 32 50)

Fax (fax): +32 (87) 565-95-91 +32 (87) 565-95-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DORINT HOTEL SPA BALMORAL****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DORINT HOTEL SPA BALMORAL****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DORINT HOTEL SPA BALMORAL****
Products information DORINT HOTEL SPA BALMORAL****

BTW identificatienummer (tax): BE08891204833
Ondernemingsnummer: 2602355957
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DORINT HOTEL SPA BALMORAL****
(Get full report from official database of BE for DORINT HOTEL SPA BALMORAL****)

Aanvulling soorten activiteiten voor DORINT HOTEL SPA BALMORAL****
Addition kinds of activities for DORINT HOTEL SPA BALMORAL****

239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
26210103. Gezichtsweefselvoorraad | Facial tissue stock
28440203. Tandenpasta's of poeders, tandpasta's | Toothpastes or powders, dentifrices
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
75490103. Smeerservice, auto | Lubrication service, automotive

Werken bij DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** in sociale netwerken
Look for responds of DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** in social networks

Lees alle opmerkingen voor DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Laat een reactie achter voor DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. Leave a respond for DORINT HOTEL SPA BALMORAL****. DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** op de google maps. Adres en contacten DORINT HOTEL SPA BALMORAL****
Location of DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** on the google maps. Address and contacts of DORINT HOTEL SPA BALMORAL****

Andere gerelateerde bedrijven als come DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: TH?R?SE ROUSSEAU | Dubuisson M | MACHIELS LUDO | VICTOR MOONEN | ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

Other related companies as DORINT HOTEL SPA BALMORAL****: TH?R?SE ROUSSEAU | Dubuisson M | MACHIELS LUDO | VICTOR MOONEN | ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891204833. Het bedrijf DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** bevindt zich op het adres: Route de Balmoral 33; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, openstaande posities, locatie van DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, company assigned to the tax number BE08891204833. The company DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is located at the address: Route de Balmoral 33; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** were not found.
The main activity of DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** is not available. You also can look at reviews of DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, open positions, location of DORINT HOTEL SPA BALMORAL**** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DORINT HOTEL SPA BALMORAL****, employees, financial statistics.