ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

Contactgegevens ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTMARKT 5; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56225538 (+32-56225538) 56225538 (+32-56225538)

Fax (fax): +32 (53) 888-16-28 +32 (53) 888-16-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE SCHONE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE SCHONE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE SCHONE KUNSTEN
Products information ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE03739715576
Ondernemingsnummer: 5708190917
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Enseignement: Ecoles de dessin.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE SCHONE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE SCHONE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE SCHONE KUNSTEN
Addition kinds of activities for ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
38510103. Lensbekleding, oftalmisch | Lens coating, ophthalmic
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
51729903. Kerosine | Kerosene
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs

Werken bij ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. ACADEMIE SCHONE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. Leave a respond for ACADEMIE SCHONE KUNSTEN. ACADEMIE SCHONE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE SCHONE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE SCHONE KUNSTEN
Location of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE SCHONE KUNSTEN ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: FLELEGIS VOF | Heffinck D | TAS LUC | C?T? COIFFURE | TOPS

Other related companies as ACADEMIE SCHONE KUNSTEN: FLELEGIS VOF | Heffinck D | TAS LUC | C?T? COIFFURE | TOPS

ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03739715576. Het bedrijf ACADEMIE SCHONE KUNSTEN bevindt zich op het adres: HOUTMARKT 5; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
De hoofdactiviteit van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van ACADEMIE SCHONE KUNSTEN op de kaart.

ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE03739715576. The company ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is located at the address: HOUTMARKT 5; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
The main activity of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, open positions, location of ACADEMIE SCHONE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE SCHONE KUNSTEN, employees, financial statistics.