CITY GARDENS/ GROEP COENEN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CITY GARDENS/ GROEP COENEN
Private companiesTextile Mill Products • CITY GARDENS/ GROEP COENEN

Contactgegevens CITY GARDENS/ GROEP COENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITY GARDENS/ GROEP COENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITY GARDENS/ GROEP COENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Pretstraat 11; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 08 01 (+32-03 232 08 01) 03 232 08 01 (+32-03 232 08 01)

Fax (fax): +32 (87) 473-66-20 +32 (87) 473-66-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITY GARDENS/ GROEP COENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITY GARDENS/ GROEP COENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITY GARDENS/ GROEP COENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITY GARDENS/ GROEP COENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITY GARDENS/ GROEP COENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITY GARDENS/ GROEP COENEN
Products information CITY GARDENS/ GROEP COENEN

BTW identificatienummer (tax): BE08630828857
Ondernemingsnummer: 8085632324
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in CITY GARDENS/ GROEP COENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITY GARDENS/ GROEP COENEN
(Get full report from official database of BE for CITY GARDENS/ GROEP COENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITY GARDENS/ GROEP COENEN
Addition kinds of activities for CITY GARDENS/ GROEP COENEN

241103. Houten logs | Wooden logs
24110205. Pole snij aannemers | Pole cutting contractors
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
61119900. Federaal en federaal gesponsord krediet, nec | Federal and federally sponsored credit, nec

Werken bij CITY GARDENS/ GROEP COENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITY GARDENS/ GROEP COENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van CITY GARDENS/ GROEP COENEN in sociale netwerken
Look for responds of CITY GARDENS/ GROEP COENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Laat een reactie achter voor CITY GARDENS/ GROEP COENEN. CITY GARDENS/ GROEP COENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITY GARDENS/ GROEP COENEN. Leave a respond for CITY GARDENS/ GROEP COENEN. CITY GARDENS/ GROEP COENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITY GARDENS/ GROEP COENEN op de google maps. Adres en contacten CITY GARDENS/ GROEP COENEN
Location of CITY GARDENS/ GROEP COENEN on the google maps. Address and contacts of CITY GARDENS/ GROEP COENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CITY GARDENS/ GROEP COENEN CITY GARDENS/ GROEP COENEN: CASA | FRANS LAMMERTYN | HUIS LANTMEETERS | ROBERT VAN OUDENHOVE | FORD-WERKE A.G.

Other related companies as CITY GARDENS/ GROEP COENEN: CASA | FRANS LAMMERTYN | HUIS LANTMEETERS | ROBERT VAN OUDENHOVE | FORD-WERKE A.G.

CITY GARDENS/ GROEP COENEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITY GARDENS/ GROEP COENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08630828857. Het bedrijf CITY GARDENS/ GROEP COENEN bevindt zich op het adres: De Pretstraat 11; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 563,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in CITY GARDENS/ GROEP COENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITY GARDENS/ GROEP COENEN is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITY GARDENS/ GROEP COENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITY GARDENS/ GROEP COENEN, openstaande posities, locatie van CITY GARDENS/ GROEP COENEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CITY GARDENS/ GROEP COENEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITY GARDENS/ GROEP COENEN, company assigned to the tax number BE08630828857. The company CITY GARDENS/ GROEP COENEN is located at the address: De Pretstraat 11; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 563,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in CITY GARDENS/ GROEP COENEN were not found.
The main activity of CITY GARDENS/ GROEP COENEN is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CITY GARDENS/ GROEP COENEN is not available. You also can look at reviews of CITY GARDENS/ GROEP COENEN, open positions, location of CITY GARDENS/ GROEP COENEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITY GARDENS/ GROEP COENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITY GARDENS/ GROEP COENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITY GARDENS/ GROEP COENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITY GARDENS/ GROEP COENEN, employees, financial statistics.