ROBERT VAN OUDENHOVE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ROBERT VAN OUDENHOVE
Private companiesTextile Mill Products • ROBERT VAN OUDENHOVE

Contactgegevens ROBERT VAN OUDENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN OUDENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN OUDENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPWIJKSESTRAAT 171; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 52356035 (+32-52356035) 52356035 (+32-52356035)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN OUDENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN OUDENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN OUDENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN OUDENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN OUDENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN OUDENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN OUDENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN OUDENHOVE
Products information ROBERT VAN OUDENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN OUDENHOVE
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN OUDENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN OUDENHOVE
Addition kinds of activities for ROBERT VAN OUDENHOVE

8713. Surveying services | Surveying services
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
87489902. Educatief adviseur | Educational consultant

Werken bij ROBERT VAN OUDENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN OUDENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN OUDENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN OUDENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • LASSER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

 • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

 • Automecanicien (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

 • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

 • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

 • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

 • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

 • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

 • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN OUDENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN OUDENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN OUDENHOVE. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN OUDENHOVE. ROBERT VAN OUDENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN OUDENHOVE. Leave a respond for ROBERT VAN OUDENHOVE. ROBERT VAN OUDENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN OUDENHOVE op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN OUDENHOVE
Location of ROBERT VAN OUDENHOVE on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN OUDENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN OUDENHOVE ROBERT VAN OUDENHOVE: Chaussure Récré (La) | INSTITUUT SILCARE | De Norre L | HIGH QUALITY FOOD | Distridoc CV

Other related companies as ROBERT VAN OUDENHOVE: Chaussure Récré (La) | INSTITUUT SILCARE | De Norre L | HIGH QUALITY FOOD | Distridoc CV

ROBERT VAN OUDENHOVE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN OUDENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf ROBERT VAN OUDENHOVE bevindt zich op het adres: OPWIJKSESTRAAT 171; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN OUDENHOVE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN OUDENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN OUDENHOVE, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN OUDENHOVE op de kaart.

ROBERT VAN OUDENHOVE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN OUDENHOVE, company assigned to the tax number BE08844512939. The company ROBERT VAN OUDENHOVE is located at the address: OPWIJKSESTRAAT 171; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VAN OUDENHOVE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN OUDENHOVE is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN OUDENHOVE, open positions, location of ROBERT VAN OUDENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN OUDENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN OUDENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN OUDENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN OUDENHOVE, employees, financial statistics.