FE. LAMPOLE JOSة & FILS

Particuliere bedrijvenBosbouw • FE. LAMPOLE JOSة & FILS
Private companiesForestry • FE. LAMPOLE JOSة & FILS

Contactgegevens FE. LAMPOLE JOSة & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. LAMPOLE JOSة & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. LAMPOLE JOSة & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRAGONDERSTRAAT 163; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56345879 (+32-56345879) 56345879 (+32-56345879)

Fax (fax): +32 (15) 116-94-94 +32 (15) 116-94-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. LAMPOLE JOSة & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. LAMPOLE JOSة & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. LAMPOLE JOSة & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. LAMPOLE JOSة & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. LAMPOLE JOSة & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. LAMPOLE JOSة & FILS
Products information FE. LAMPOLE JOSة & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE02828399658
Ondernemingsnummer: 6899658203
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FE. LAMPOLE JOSة & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. LAMPOLE JOSة & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. LAMPOLE JOSة & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. LAMPOLE JOSة & FILS
Addition kinds of activities for FE. LAMPOLE JOSة & FILS

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
51490202. Hondenvoer | Dog food
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development

Werken bij FE. LAMPOLE JOSة & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. LAMPOLE JOSة & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier verzender (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

 • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

 • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

  Regio: RAMSEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

 • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

 • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

 • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

 • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

 • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BUSO HAVERLO

  Type: Werfreserve

  · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van FE. LAMPOLE JOSة & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. LAMPOLE JOSة & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Laat een reactie achter voor FE. LAMPOLE JOSة & FILS. FE. LAMPOLE JOSة & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. LAMPOLE JOSة & FILS. Leave a respond for FE. LAMPOLE JOSة & FILS. FE. LAMPOLE JOSة & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. LAMPOLE JOSة & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. LAMPOLE JOSة & FILS
Location of FE. LAMPOLE JOSة & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. LAMPOLE JOSة & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. LAMPOLE JOSة & FILS FE. LAMPOLE JOSة & FILS: PER TUTTI | Carre | ROMAIN MAES | WINGE MOTORS | DENIS WUYTS

Other related companies as FE. LAMPOLE JOSة & FILS: PER TUTTI | Carre | ROMAIN MAES | WINGE MOTORS | DENIS WUYTS

FE. LAMPOLE JOSة & FILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. LAMPOLE JOSة & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02828399658. Het bedrijf FE. LAMPOLE JOSة & FILS bevindt zich op het adres: DRAGONDERSTRAAT 163; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in FE. LAMPOLE JOSة & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. LAMPOLE JOSة & FILS is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. LAMPOLE JOSة & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. LAMPOLE JOSة & FILS, openstaande posities, locatie van FE. LAMPOLE JOSة & FILS op de kaart.

FE. LAMPOLE JOSة & FILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. LAMPOLE JOSة & FILS, company assigned to the tax number BE02828399658. The company FE. LAMPOLE JOSة & FILS is located at the address: DRAGONDERSTRAAT 163; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in FE. LAMPOLE JOSة & FILS were not found.
The main activity of FE. LAMPOLE JOSة & FILS is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. LAMPOLE JOSة & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. LAMPOLE JOSة & FILS, open positions, location of FE. LAMPOLE JOSة & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. LAMPOLE JOSة & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. LAMPOLE JOSة & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. LAMPOLE JOSة & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. LAMPOLE JOSة & FILS, employees, financial statistics.