BW DAYSTAR HOTEL

Contactgegevens BW DAYSTAR HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BW DAYSTAR HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BW DAYSTAR HOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE VICTORIA REGINA 9; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE, België

Telefoon (phone): 22190661 (+32-22190661) 22190661 (+32-22190661)

Fax (fax): +32 (64) 329-89-86 +32 (64) 329-89-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BW DAYSTAR HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BW DAYSTAR HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BW DAYSTAR HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BW DAYSTAR HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BW DAYSTAR HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BW DAYSTAR HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BW DAYSTAR HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BW DAYSTAR HOTEL
Products information BW DAYSTAR HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE04746337890
Ondernemingsnummer: 5775482177
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BW DAYSTAR HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BW DAYSTAR HOTEL
(Get full report from official database of BE for BW DAYSTAR HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BW DAYSTAR HOTEL
Addition kinds of activities for BW DAYSTAR HOTEL

323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
20910304. Kabeljauw, gezouten | Codfish, salted
22111100. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs

Werken bij BW DAYSTAR HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BW DAYSTAR HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BW DAYSTAR HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BW DAYSTAR HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Vastgoedmakelaar verhuur woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    In deze functie als vastgoedmakelaar verhuur zorg jij voor de match tussen huurder en verhuurder: je begeleidt kandidaat-huurders tijdens bezoeken, bespreekt de kandidaten met de verhuurders, begeleidt onderhandelingen... Je bent vaak op baan in de regio van Kortrijk. Op kantoor bespreek je met de teamverantwoordelijke de verhuurdossiers, plan je bezoeken en intakegesprekken in en help je mee bij de administratie van de verhuurdossiers. Aan nieuwe klanten die een pand te huur willen of in beheer willen brengen, leg je onze werkwijze uit. Voor advies rond huren en verhuren kunnen de klanten ook steeds bij jou terecht. Je werkt als een echte tandem met de teamverantwoordelijke verhuur.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van BW DAYSTAR HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BW DAYSTAR HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BW DAYSTAR HOTEL. Laat een reactie achter voor BW DAYSTAR HOTEL. BW DAYSTAR HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BW DAYSTAR HOTEL. Leave a respond for BW DAYSTAR HOTEL. BW DAYSTAR HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BW DAYSTAR HOTEL op de google maps. Adres en contacten BW DAYSTAR HOTEL
Location of BW DAYSTAR HOTEL on the google maps. Address and contacts of BW DAYSTAR HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BW DAYSTAR HOTEL BW DAYSTAR HOTEL: NATHALIE VERBEELEN | MONIQUE FAVART | Kennel van Milando | PI-PRESS | BUREAU VAN DEN DRIESSCHE

Other related companies as BW DAYSTAR HOTEL: NATHALIE VERBEELEN | MONIQUE FAVART | Kennel van Milando | PI-PRESS | BUREAU VAN DEN DRIESSCHE

BW DAYSTAR HOTEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BW DAYSTAR HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04746337890. Het bedrijf BW DAYSTAR HOTEL bevindt zich op het adres: SQUARE VICTORIA REGINA 9; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BW DAYSTAR HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BW DAYSTAR HOTEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BW DAYSTAR HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BW DAYSTAR HOTEL, openstaande posities, locatie van BW DAYSTAR HOTEL op de kaart.

BW DAYSTAR HOTEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BW DAYSTAR HOTEL, company assigned to the tax number BE04746337890. The company BW DAYSTAR HOTEL is located at the address: SQUARE VICTORIA REGINA 9; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in BW DAYSTAR HOTEL were not found.
The main activity of BW DAYSTAR HOTEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BW DAYSTAR HOTEL is not available. You also can look at reviews of BW DAYSTAR HOTEL, open positions, location of BW DAYSTAR HOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BW DAYSTAR HOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BW DAYSTAR HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BW DAYSTAR HOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BW DAYSTAR HOTEL, employees, financial statistics.