Brussels Hilton

Contactgegevens Brussels Hilton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brussels Hilton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brussels Hilton

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 38; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 504 11 11 (+32-02 504 11 11) 02 504 11 11 (+32-02 504 11 11)

Fax (fax): 02 504 22 11 (+32-02 504 22 11) 02 504 22 11 (+32-02 504 22 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brussels Hilton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brussels Hilton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brussels Hilton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brussels Hilton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brussels Hilton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brussels Hilton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brussels Hilton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brussels Hilton
Products information Brussels Hilton

BTW identificatienummer (tax): BE06051239013
Ondernemingsnummer: 7422058105
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Brussels Hilton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brussels Hilton
(Get full report from official database of BE for Brussels Hilton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brussels Hilton
Addition kinds of activities for Brussels Hilton

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
347102. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
24529902. Log cabines, geprefabriceerde, hout | Log cabins, prefabricated, wood
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments

Werken bij Brussels Hilton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brussels Hilton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brussels Hilton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brussels Hilton. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

 • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

 • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

 • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Spelhost dinerspellen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Aalst studenten om onze spellen te begeleiden.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Studentenjob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

  Type: Vaste Job

  Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

 • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van Brussels Hilton in sociale netwerken
Look for responds of Brussels Hilton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brussels Hilton. Laat een reactie achter voor Brussels Hilton. Brussels Hilton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brussels Hilton. Leave a respond for Brussels Hilton. Brussels Hilton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brussels Hilton op de google maps. Adres en contacten Brussels Hilton
Location of Brussels Hilton on the google maps. Address and contacts of Brussels Hilton

Andere gerelateerde bedrijven als come Brussels Hilton Brussels Hilton: CENTRE INTERNAT. DE VOYANCE ET D'ASTROLOGIE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GARAGE DEKEUKELEIRE | BAKKERIJ STEVENS | Matthys bvba

Other related companies as Brussels Hilton: CENTRE INTERNAT. DE VOYANCE ET D'ASTROLOGIE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GARAGE DEKEUKELEIRE | BAKKERIJ STEVENS | Matthys bvba

Brussels Hilton is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brussels Hilton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06051239013. Het bedrijf Brussels Hilton bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 38; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Brussels Hilton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brussels Hilton is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brussels Hilton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brussels Hilton, openstaande posities, locatie van Brussels Hilton op de kaart.

Brussels Hilton is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brussels Hilton, company assigned to the tax number BE06051239013. The company Brussels Hilton is located at the address: Boulevard de Waterloo 38; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Brussels Hilton were not found.
The main activity of Brussels Hilton is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brussels Hilton is not available. You also can look at reviews of Brussels Hilton, open positions, location of Brussels Hilton on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brussels Hilton, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brussels Hilton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brussels Hilton, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brussels Hilton, employees, financial statistics.