Brouwershuis (Het)

Contactgegevens Brouwershuis (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brouwershuis (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brouwershuis (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trappistenweg 23A; 8978; Poperinge (Watou), België

Telefoon (phone): 057 38 88 60 (+32-057 38 88 60) 057 38 88 60 (+32-057 38 88 60)

Fax (fax): 057 38 80 71 (+32-057 38 80 71) 057 38 80 71 (+32-057 38 80 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brouwershuis (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brouwershuis (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brouwershuis (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brouwershuis (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brouwershuis (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brouwershuis (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brouwershuis (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brouwershuis (Het)
Products information Brouwershuis (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE09951110839
Ondernemingsnummer: 9598175048
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Brouwershuis (Het) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brouwershuis (Het)
(Get full report from official database of BE for Brouwershuis (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brouwershuis (Het)
Addition kinds of activities for Brouwershuis (Het)

152200. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
51310106. Drapery materiaal, geweven | Drapery material, woven
60359902. Federale spaarbanken | Federal savings banks

Werken bij Brouwershuis (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brouwershuis (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brouwershuis (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brouwershuis (Het). Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

 • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

 • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

 • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

  Regio: LEMBERGE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Studentenjob

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

 • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Brouwershuis (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Brouwershuis (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brouwershuis (Het). Laat een reactie achter voor Brouwershuis (Het). Brouwershuis (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brouwershuis (Het). Leave a respond for Brouwershuis (Het). Brouwershuis (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brouwershuis (Het) op de google maps. Adres en contacten Brouwershuis (Het)
Location of Brouwershuis (Het) on the google maps. Address and contacts of Brouwershuis (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brouwershuis (Het) Brouwershuis (Het): Cenafisk BVBA | Somers | Cheers (The) | DEVIS ENERGIEN NV | Derveaux D

Other related companies as Brouwershuis (Het): Cenafisk BVBA | Somers | Cheers (The) | DEVIS ENERGIEN NV | Derveaux D

Brouwershuis (Het) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brouwershuis (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951110839. Het bedrijf Brouwershuis (Het) bevindt zich op het adres: Trappistenweg 23A; 8978; Poperinge (Watou). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 515,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Brouwershuis (Het) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brouwershuis (Het) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brouwershuis (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brouwershuis (Het), openstaande posities, locatie van Brouwershuis (Het) op de kaart.

Brouwershuis (Het) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brouwershuis (Het), company assigned to the tax number BE09951110839. The company Brouwershuis (Het) is located at the address: Trappistenweg 23A; 8978; Poperinge (Watou). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 515,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Brouwershuis (Het) were not found.
The main activity of Brouwershuis (Het) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Brouwershuis (Het) is not available. You also can look at reviews of Brouwershuis (Het), open positions, location of Brouwershuis (Het) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brouwershuis (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brouwershuis (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brouwershuis (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brouwershuis (Het), employees, financial statistics.