Brouwerij (De)

Contactgegevens Brouwerij (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brouwerij (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brouwerij (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Machelgemstraat 29; 9630; Zwalm (Roborst), België

Telefoon (phone): 09 360 76 23; 0477 56 56 21 (+32-09 360 76 23; 0477 56 56 21) 09 360 76 23; 0477 56 56 21 (+32-09 360 76 23; 0477 56 56 21)

Fax (fax): 09 324 07 86 (+32-09 324 07 86) 09 324 07 86 (+32-09 324 07 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brouwerij (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brouwerij (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brouwerij (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brouwerij (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brouwerij (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brouwerij (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brouwerij (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brouwerij (De)
Products information Brouwerij (De)

BTW identificatienummer (tax): BE09032653808
Ondernemingsnummer: 3459014892
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brouwerij (De)
(Get full report from official database of BE for Brouwerij (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brouwerij (De)
Addition kinds of activities for Brouwerij (De)

31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
51990504. Lederwaren, met uitzondering van schoeisel, handschoenen, bagage, riemen | Leather goods, except footwear, gloves, luggage, belting
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage

Werken bij Brouwerij (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brouwerij (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brouwerij (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brouwerij (De). Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

 • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

 • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

 • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

 • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Brouwerij (De) in sociale netwerken
Look for responds of Brouwerij (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brouwerij (De). Laat een reactie achter voor Brouwerij (De). Brouwerij (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brouwerij (De). Leave a respond for Brouwerij (De). Brouwerij (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brouwerij (De) op de google maps. Adres en contacten Brouwerij (De)
Location of Brouwerij (De) on the google maps. Address and contacts of Brouwerij (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brouwerij (De) Brouwerij (De): Tieto Enator NV | BUREAU LIEVEN | VAN HEE WONINGBOUW | MARIE-ELS VANWYNSBERGHE | Roosen Hoet

Other related companies as Brouwerij (De): Tieto Enator NV | BUREAU LIEVEN | VAN HEE WONINGBOUW | MARIE-ELS VANWYNSBERGHE | Roosen Hoet

Brouwerij (De) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brouwerij (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09032653808. Het bedrijf Brouwerij (De) bevindt zich op het adres: Machelgemstraat 29; 9630; Zwalm (Roborst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Brouwerij (De) is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brouwerij (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brouwerij (De), openstaande posities, locatie van Brouwerij (De) op de kaart.

Brouwerij (De) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brouwerij (De), company assigned to the tax number BE09032653808. The company Brouwerij (De) is located at the address: Machelgemstraat 29; 9630; Zwalm (Roborst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Brouwerij (De) is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brouwerij (De) is not available. You also can look at reviews of Brouwerij (De), open positions, location of Brouwerij (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brouwerij (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brouwerij (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brouwerij (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brouwerij (De), employees, financial statistics.