Brocherie (La) Restaurant

Contactgegevens Brocherie (La) Restaurant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brocherie (La) Restaurant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brocherie (La) Restaurant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hautes Voies 2-4; 6830; Bouillon, België

Telefoon (phone): 061 46 63 20 (+32-061 46 63 20) 061 46 63 20 (+32-061 46 63 20)

Fax (fax): 061 46 83 17 (+32-061 46 83 17) 061 46 83 17 (+32-061 46 83 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brocherie (La) Restaurant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brocherie (La) Restaurant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brocherie (La) Restaurant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brocherie (La) Restaurant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brocherie (La) Restaurant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brocherie (La) Restaurant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brocherie (La) Restaurant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brocherie (La) Restaurant
Products information Brocherie (La) Restaurant

BTW identificatienummer (tax): BE04009155273
Ondernemingsnummer: 6413787841
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brocherie (La) Restaurant
(Get full report from official database of BE for Brocherie (La) Restaurant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brocherie (La) Restaurant
Addition kinds of activities for Brocherie (La) Restaurant

22210704. Twillingen, kunstmatige vezel | Twills, manmade fiber
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
50999904. Gasverlichting | Gas lighting fixtures
73590600. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services

Werken bij Brocherie (La) Restaurant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brocherie (La) Restaurant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brocherie (La) Restaurant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brocherie (La) Restaurant. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

 • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

 • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

 • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

 • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

 • Shift Technieker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO JOBS & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

 • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

 • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OLUMPIA

  Type: Studentenjob

  De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

 • Sales representative (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

 • Zelfstandige verkopers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

 • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: DE VLIER

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Brocherie (La) Restaurant in sociale netwerken
Look for responds of Brocherie (La) Restaurant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brocherie (La) Restaurant. Laat een reactie achter voor Brocherie (La) Restaurant. Brocherie (La) Restaurant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brocherie (La) Restaurant. Leave a respond for Brocherie (La) Restaurant. Brocherie (La) Restaurant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brocherie (La) Restaurant op de google maps. Adres en contacten Brocherie (La) Restaurant
Location of Brocherie (La) Restaurant on the google maps. Address and contacts of Brocherie (La) Restaurant

Andere gerelateerde bedrijven als come Brocherie (La) Restaurant Brocherie (La) Restaurant: De Picker Jan BVBA | REISBUREAU VIVALDI | MARC PEETERS | PIERRE-TATY KIMBIMBI | POINT (THE)

Other related companies as Brocherie (La) Restaurant: De Picker Jan BVBA | REISBUREAU VIVALDI | MARC PEETERS | PIERRE-TATY KIMBIMBI | POINT (THE)

Brocherie (La) Restaurant is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brocherie (La) Restaurant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04009155273. Het bedrijf Brocherie (La) Restaurant bevindt zich op het adres: Rue des Hautes Voies 2-4; 6830; Bouillon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Brocherie (La) Restaurant is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brocherie (La) Restaurant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brocherie (La) Restaurant, openstaande posities, locatie van Brocherie (La) Restaurant op de kaart.

Brocherie (La) Restaurant is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brocherie (La) Restaurant, company assigned to the tax number BE04009155273. The company Brocherie (La) Restaurant is located at the address: Rue des Hautes Voies 2-4; 6830; Bouillon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Brocherie (La) Restaurant is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brocherie (La) Restaurant is not available. You also can look at reviews of Brocherie (La) Restaurant, open positions, location of Brocherie (La) Restaurant on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brocherie (La) Restaurant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brocherie (La) Restaurant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brocherie (La) Restaurant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brocherie (La) Restaurant, employees, financial statistics.