Britannia-Martine BVBA

Contactgegevens Britannia-Martine BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Britannia-Martine BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Britannia-Martine BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 88; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 41 10 86 (+32-050 41 10 86) 050 41 10 86 (+32-050 41 10 86)

Fax (fax): 050 42 88 58 (+32-050 42 88 58) 050 42 88 58 (+32-050 42 88 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Britannia-Martine BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Britannia-Martine BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Britannia-Martine BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Britannia-Martine BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Britannia-Martine BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Britannia-Martine BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Britannia-Martine BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Britannia-Martine BVBA
Products information Britannia-Martine BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02352416992
Ondernemingsnummer: 6708221435
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Restaurants; Tea Rooms

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Britannia-Martine BVBA
(Get full report from official database of BE for Britannia-Martine BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Britannia-Martine BVBA
Addition kinds of activities for Britannia-Martine BVBA

201503. Eier verwerking | Egg processing
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
35780301. Automatische teller machines (atm) | Automatic teller machines (atm)
38419905. Apparatuur voor het inplanten van huid | Skin grafting equipment
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij Britannia-Martine BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Britannia-Martine BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Britannia-Martine BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Britannia-Martine BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

 • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

 • Dakwerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

 • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

 • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

 • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

 • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: Bakkerij Selis

  Type: Flexijob

  koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van Britannia-Martine BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Britannia-Martine BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Britannia-Martine BVBA. Laat een reactie achter voor Britannia-Martine BVBA. Britannia-Martine BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Britannia-Martine BVBA. Leave a respond for Britannia-Martine BVBA. Britannia-Martine BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Britannia-Martine BVBA op de google maps. Adres en contacten Britannia-Martine BVBA
Location of Britannia-Martine BVBA on the google maps. Address and contacts of Britannia-Martine BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Britannia-Martine BVBA Britannia-Martine BVBA: De Nies C | Interlamp BVBA | ST?PHANE HALKIN | Adriaenssens M | MAISON VAN GOETHEM

Other related companies as Britannia-Martine BVBA: De Nies C | Interlamp BVBA | ST?PHANE HALKIN | Adriaenssens M | MAISON VAN GOETHEM

Britannia-Martine BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Britannia-Martine BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02352416992. Het bedrijf Britannia-Martine BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 88; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants; Tea Rooms.
De hoofdactiviteit van Britannia-Martine BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Britannia-Martine BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Britannia-Martine BVBA, openstaande posities, locatie van Britannia-Martine BVBA op de kaart.

Britannia-Martine BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Britannia-Martine BVBA, company assigned to the tax number BE02352416992. The company Britannia-Martine BVBA is located at the address: Kerkstraat 88; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants; Tea Rooms.
The main activity of Britannia-Martine BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Britannia-Martine BVBA is not available. You also can look at reviews of Britannia-Martine BVBA, open positions, location of Britannia-Martine BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Britannia-Martine BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Britannia-Martine BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Britannia-Martine BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Britannia-Martine BVBA, employees, financial statistics.