Britannia Beach

Contactgegevens Britannia Beach: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Britannia Beach: address, phone, fax, email, website, opening hours

Britannia Beach

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk Centrum 435; 8670; Koksijde (Oostduinkerke), België

Telefoon (phone): 058 51 11 77 (+32-058 51 11 77) 058 51 11 77 (+32-058 51 11 77)

Fax (fax): +32 (12) 285-11-59 +32 (12) 285-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Britannia Beach: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Britannia Beach"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Britannia Beach"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Britannia Beach, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Britannia Beach. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Britannia Beach, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Britannia Beach. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Britannia Beach
Products information Britannia Beach

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Britannia Beach
(Get full report from official database of BE for Britannia Beach)

Aanvulling soorten activiteiten voor Britannia Beach
Addition kinds of activities for Britannia Beach

224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
23290210. Vesten (suède, lederen, enz.), Sport: mannen en jongens ' | Vests (suede, leatherette, etc.), sport: men's and boys'
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
38230305. Vloeistofniveaus, industrieel proces type | Liquid level instruments, industrial process type
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij Britannia Beach: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Britannia Beach: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Britannia Beach. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Britannia Beach. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

 • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

 • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

 • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

 • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

 • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • Ervaren metselaar (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn zeer dringend op zoek naar een enthousiaste metselaar voor onze klant gelegen in Ingelmunster. Je vertrekt samen met je collega's vanuit Ingelmunster naar de werven waar je mee werkt aan de bouw van villa's. De werven zijn regionaal gelegen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FRITUUR FRANKY

  Type: Studentenjob

  Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

 • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HOSA

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

Zoek naar antwoorden van Britannia Beach in sociale netwerken
Look for responds of Britannia Beach in social networks

Lees alle opmerkingen voor Britannia Beach. Laat een reactie achter voor Britannia Beach. Britannia Beach bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Britannia Beach. Leave a respond for Britannia Beach. Britannia Beach on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Britannia Beach op de google maps. Adres en contacten Britannia Beach
Location of Britannia Beach on the google maps. Address and contacts of Britannia Beach

Andere gerelateerde bedrijven als come Britannia Beach Britannia Beach: JOSEPH PAULUS | Rubber Technics BVBA | Gruwet Tuin- & Speelgoedcenter BVBA | ISABELLE | Secr茅tariat Social du Tournaisis

Other related companies as Britannia Beach: JOSEPH PAULUS | Rubber Technics BVBA | Gruwet Tuin- & Speelgoedcenter BVBA | ISABELLE | Secr茅tariat Social du Tournaisis

Britannia Beach is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Britannia Beach, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf Britannia Beach bevindt zich op het adres: Zeedijk Centrum 435; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Britannia Beach is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Britannia Beach is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Britannia Beach, openstaande posities, locatie van Britannia Beach op de kaart.

Britannia Beach is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Britannia Beach, company assigned to the tax number BE06848022460. The company Britannia Beach is located at the address: Zeedijk Centrum 435; 8670; Koksijde (Oostduinkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of Britannia Beach is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Britannia Beach is not available. You also can look at reviews of Britannia Beach, open positions, location of Britannia Beach on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Britannia Beach, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Britannia Beach, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Britannia Beach, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Britannia Beach, employees, financial statistics.