Brasseurs (Hotel des)

Contactgegevens Brasseurs (Hotel des): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brasseurs (Hotel des): address, phone, fax, email, website, opening hours

Brasseurs (Hotel des)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koninklijk Plein 1; 8420; De Haan (Klemskerke), België

Telefoon (phone): 059 23 69 53 (+32-059 23 69 53) 059 23 69 53 (+32-059 23 69 53)

Fax (fax): 059 23 65 96 (+32-059 23 65 96) 059 23 65 96 (+32-059 23 65 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brasseurs (Hotel des): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brasseurs (Hotel des)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brasseurs (Hotel des)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brasseurs (Hotel des), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brasseurs (Hotel des). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brasseurs (Hotel des), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brasseurs (Hotel des). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brasseurs (Hotel des)
Products information Brasseurs (Hotel des)

BTW identificatienummer (tax): BE04703765869
Ondernemingsnummer: 5342895507
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brasseurs (Hotel des)
(Get full report from official database of BE for Brasseurs (Hotel des))

Aanvulling soorten activiteiten voor Brasseurs (Hotel des)
Addition kinds of activities for Brasseurs (Hotel des)

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
20920203. Vissencakes, bevroren | Fishcakes, frozen
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
51490403. Spaghetti | Spaghetti
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
70339901. campings | Campgrounds

Werken bij Brasseurs (Hotel des): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brasseurs (Hotel des): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brasseurs (Hotel des). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brasseurs (Hotel des). Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dagritten (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur doe je voornamelijk ritten met schuifgordijn. Je rijdt vooral in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent. Gemiddeld heb je een 5-tal stops en rijd je vooral naar werven.

 • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

 • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Vaste Job

  Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

 • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

 • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

 • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Healthcoach (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

 • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IEZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

 • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Flexijob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Brasseurs (Hotel des) in sociale netwerken
Look for responds of Brasseurs (Hotel des) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brasseurs (Hotel des). Laat een reactie achter voor Brasseurs (Hotel des). Brasseurs (Hotel des) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brasseurs (Hotel des). Leave a respond for Brasseurs (Hotel des). Brasseurs (Hotel des) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brasseurs (Hotel des) op de google maps. Adres en contacten Brasseurs (Hotel des)
Location of Brasseurs (Hotel des) on the google maps. Address and contacts of Brasseurs (Hotel des)

Andere gerelateerde bedrijven als come Brasseurs (Hotel des) Brasseurs (Hotel des): Carton Roby BVBA | D. MANAGEMENT | NEW HAIR | GEORGES FROMONT | Depestel Sybille

Other related companies as Brasseurs (Hotel des): Carton Roby BVBA | D. MANAGEMENT | NEW HAIR | GEORGES FROMONT | Depestel Sybille

Brasseurs (Hotel des) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brasseurs (Hotel des), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04703765869. Het bedrijf Brasseurs (Hotel des) bevindt zich op het adres: Koninklijk Plein 1; 8420; De Haan (Klemskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Brasseurs (Hotel des) is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brasseurs (Hotel des) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brasseurs (Hotel des), openstaande posities, locatie van Brasseurs (Hotel des) op de kaart.

Brasseurs (Hotel des) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brasseurs (Hotel des), company assigned to the tax number BE04703765869. The company Brasseurs (Hotel des) is located at the address: Koninklijk Plein 1; 8420; De Haan (Klemskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Brasseurs (Hotel des) is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brasseurs (Hotel des) is not available. You also can look at reviews of Brasseurs (Hotel des), open positions, location of Brasseurs (Hotel des) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brasseurs (Hotel des), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brasseurs (Hotel des), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brasseurs (Hotel des), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brasseurs (Hotel des), employees, financial statistics.