Bouquet (Le)

Contactgegevens Bouquet (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouquet (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouquet (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendesteenweg 50; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): 051 58 88 39 (+32-051 58 88 39) 051 58 88 39 (+32-051 58 88 39)

Fax (fax): 051 58 08 34 (+32-051 58 08 34) 051 58 08 34 (+32-051 58 08 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouquet (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouquet (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouquet (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouquet (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouquet (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouquet (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouquet (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouquet (Le)
Products information Bouquet (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE07003753662
Ondernemingsnummer: 4907287597
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 730,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bouquet (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouquet (Le)
(Get full report from official database of BE for Bouquet (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouquet (Le)
Addition kinds of activities for Bouquet (Le)

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
02719902. Fox Farm | Fox farm
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
81110201. Administratief en bestuursrecht | Administrative and government law

Werken bij Bouquet (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouquet (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouquet (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouquet (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

 • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

 • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CAFE PARTI

  Type: Studentenjob

  Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

 • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

  Regio: PULDERBOS

  Bedrijf: PNIEL

  Type: Studentenjob

  Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

 • Sales reps gezocht! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van Bouquet (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Bouquet (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouquet (Le). Laat een reactie achter voor Bouquet (Le). Bouquet (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouquet (Le). Leave a respond for Bouquet (Le). Bouquet (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouquet (Le) op de google maps. Adres en contacten Bouquet (Le)
Location of Bouquet (Le) on the google maps. Address and contacts of Bouquet (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouquet (Le) Bouquet (Le): CBC | DAVID CHAUVAUX | HUIS TERCAEFS S.-RAUS B. | ADRIEN VERHOEVEN | FRANK TOPPETS

Other related companies as Bouquet (Le): CBC | DAVID CHAUVAUX | HUIS TERCAEFS S.-RAUS B. | ADRIEN VERHOEVEN | FRANK TOPPETS

Bouquet (Le) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouquet (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07003753662. Het bedrijf Bouquet (Le) bevindt zich op het adres: Oostendesteenweg 50; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 730,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bouquet (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouquet (Le) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouquet (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouquet (Le), openstaande posities, locatie van Bouquet (Le) op de kaart.

Bouquet (Le) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouquet (Le), company assigned to the tax number BE07003753662. The company Bouquet (Le) is located at the address: Oostendesteenweg 50; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 730,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Bouquet (Le) were not found.
The main activity of Bouquet (Le) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouquet (Le) is not available. You also can look at reviews of Bouquet (Le), open positions, location of Bouquet (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouquet (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouquet (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouquet (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouquet (Le), employees, financial statistics.