Borsalino

Contactgegevens Borsalino: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Borsalino: address, phone, fax, email, website, opening hours

Borsalino

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 159; 8370; Blankenberge, België

Telefoon (phone): 050 42 74 89 (+32-050 42 74 89) 050 42 74 89 (+32-050 42 74 89)

Fax (fax): 050 42 74 24 (+32-050 42 74 24) 050 42 74 24 (+32-050 42 74 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Borsalino: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Borsalino"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Borsalino"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Borsalino, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Borsalino. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Borsalino, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Borsalino. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Borsalino
Products information Borsalino

BTW identificatienummer (tax): BE07201782226
Ondernemingsnummer: 4306610107
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Borsalino
(Get full report from official database of BE for Borsalino)

Aanvulling soorten activiteiten voor Borsalino
Addition kinds of activities for Borsalino

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
35199904. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij Borsalino: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Borsalino: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Borsalino. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Borsalino. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

 • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

 • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

 • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

 • Store manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: CREABELLE

  Type: Studentenjob

  Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

 • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

 • Lasser monteur (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

 • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

 • Project & Process Assistant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Borsalino in sociale netwerken
Look for responds of Borsalino in social networks

Lees alle opmerkingen voor Borsalino. Laat een reactie achter voor Borsalino. Borsalino bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Borsalino. Leave a respond for Borsalino. Borsalino on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Borsalino op de google maps. Adres en contacten Borsalino
Location of Borsalino on the google maps. Address and contacts of Borsalino

Andere gerelateerde bedrijven als come Borsalino Borsalino: CENTRE VIRGINIE VARDAGAL | Rosas BVBA | CUM LAUDE | H. DERAEDT | VONCK-LOTS

Other related companies as Borsalino: CENTRE VIRGINIE VARDAGAL | Rosas BVBA | CUM LAUDE | H. DERAEDT | VONCK-LOTS

Borsalino is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Borsalino, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07201782226. Het bedrijf Borsalino bevindt zich op het adres: Kerkstraat 159; 8370; Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Borsalino is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Borsalino is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Borsalino, openstaande posities, locatie van Borsalino op de kaart.

Borsalino is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Borsalino, company assigned to the tax number BE07201782226. The company Borsalino is located at the address: Kerkstraat 159; 8370; Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Restaurants.
The main activity of Borsalino is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Borsalino is not available. You also can look at reviews of Borsalino, open positions, location of Borsalino on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Borsalino, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Borsalino, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Borsalino, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Borsalino, employees, financial statistics.