BOLDERSHOF (IN 'T)

Contactgegevens BOLDERSHOF (IN 'T): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOLDERSHOF (IN 'T): address, phone, fax, email, website, opening hours

BOLDERSHOF (IN 'T)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 37; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Telefoon (phone): 09 282 75 45 (+32-09 282 75 45) 09 282 75 45 (+32-09 282 75 45)

Fax (fax): +32 (50) 645-16-73 +32 (50) 645-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOLDERSHOF (IN 'T): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOLDERSHOF (IN 'T)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOLDERSHOF (IN 'T)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOLDERSHOF (IN 'T), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOLDERSHOF (IN 'T). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOLDERSHOF (IN 'T), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOLDERSHOF (IN 'T). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOLDERSHOF (IN 'T)
Products information BOLDERSHOF (IN 'T)

BTW identificatienummer (tax): BE01205993652
Ondernemingsnummer: 6091339111
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BOLDERSHOF (IN 'T) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOLDERSHOF (IN 'T)
(Get full report from official database of BE for BOLDERSHOF (IN 'T))

Aanvulling soorten activiteiten voor BOLDERSHOF (IN 'T)
Addition kinds of activities for BOLDERSHOF (IN 'T)

20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
38120117. Heads-up display systemen (huid), luchtvaart | Heads-up display systems (hud), aeronautical
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij BOLDERSHOF (IN 'T): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOLDERSHOF (IN 'T): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOLDERSHOF (IN 'T). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOLDERSHOF (IN 'T). Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

 • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

 • Schrijnwerker atelier (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

 • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: CERTUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

Zoek naar antwoorden van BOLDERSHOF (IN 'T) in sociale netwerken
Look for responds of BOLDERSHOF (IN 'T) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOLDERSHOF (IN 'T). Laat een reactie achter voor BOLDERSHOF (IN 'T). BOLDERSHOF (IN 'T) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOLDERSHOF (IN 'T). Leave a respond for BOLDERSHOF (IN 'T). BOLDERSHOF (IN 'T) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOLDERSHOF (IN 'T) op de google maps. Adres en contacten BOLDERSHOF (IN 'T)
Location of BOLDERSHOF (IN 'T) on the google maps. Address and contacts of BOLDERSHOF (IN 'T)

Andere gerelateerde bedrijven als come BOLDERSHOF (IN 'T) BOLDERSHOF (IN 'T): Vandermeets A | J.P. VIDICK | FOTOBOX-LABOX | Chloris | SMS Engine

Other related companies as BOLDERSHOF (IN 'T): Vandermeets A | J.P. VIDICK | FOTOBOX-LABOX | Chloris | SMS Engine

BOLDERSHOF (IN 'T) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOLDERSHOF (IN 'T), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01205993652. Het bedrijf BOLDERSHOF (IN 'T) bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 37; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BOLDERSHOF (IN 'T) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOLDERSHOF (IN 'T) is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOLDERSHOF (IN 'T) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOLDERSHOF (IN 'T), openstaande posities, locatie van BOLDERSHOF (IN 'T) op de kaart.

BOLDERSHOF (IN 'T) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOLDERSHOF (IN 'T), company assigned to the tax number BE01205993652. The company BOLDERSHOF (IN 'T) is located at the address: Dorpsstraat 37; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in BOLDERSHOF (IN 'T) were not found.
The main activity of BOLDERSHOF (IN 'T) is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOLDERSHOF (IN 'T) is not available. You also can look at reviews of BOLDERSHOF (IN 'T), open positions, location of BOLDERSHOF (IN 'T) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOLDERSHOF (IN 'T), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOLDERSHOF (IN 'T), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOLDERSHOF (IN 'T), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOLDERSHOF (IN 'T), employees, financial statistics.