BOKRIJKS GASTHOF

Contactgegevens BOKRIJKS GASTHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOKRIJKS GASTHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOKRIJKS GASTHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltweg 475; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 011 22 95 56 (+32-011 22 95 56) 011 22 95 56 (+32-011 22 95 56)

Fax (fax): 011 24 14 18 (+32-011 24 14 18) 011 24 14 18 (+32-011 24 14 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOKRIJKS GASTHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOKRIJKS GASTHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOKRIJKS GASTHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOKRIJKS GASTHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOKRIJKS GASTHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOKRIJKS GASTHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOKRIJKS GASTHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOKRIJKS GASTHOF
Products information BOKRIJKS GASTHOF

BTW identificatienummer (tax): BE09850036621
Ondernemingsnummer: 2764678955
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Party planning; Taverns; Take away food; Restaurants

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOKRIJKS GASTHOF
(Get full report from official database of BE for BOKRIJKS GASTHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOKRIJKS GASTHOF
Addition kinds of activities for BOKRIJKS GASTHOF

02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
35410401. Chucking machines, automatisch | Chucking machines, automatic
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij BOKRIJKS GASTHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOKRIJKS GASTHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOKRIJKS GASTHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOKRIJKS GASTHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

 • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

 • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

 • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

 • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

 • Inpakker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Marketing Assistant - Student job (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Cross International

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

 • Reach- en heftruckchauffeur 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsfirma te regio Roeselare zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur voor de plaatsing van goederen in het magazijn. U werkt in twee ploegen. U beschikt over de nodige ervaring en een reachtruckattest.

 • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: IN2COM

  Type: Vaste Job

  Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

 • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van BOKRIJKS GASTHOF in sociale netwerken
Look for responds of BOKRIJKS GASTHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOKRIJKS GASTHOF. Laat een reactie achter voor BOKRIJKS GASTHOF. BOKRIJKS GASTHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOKRIJKS GASTHOF. Leave a respond for BOKRIJKS GASTHOF. BOKRIJKS GASTHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOKRIJKS GASTHOF op de google maps. Adres en contacten BOKRIJKS GASTHOF
Location of BOKRIJKS GASTHOF on the google maps. Address and contacts of BOKRIJKS GASTHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come BOKRIJKS GASTHOF BOKRIJKS GASTHOF: SHOE DISCOUNT | CENTRE SPORTIF DE KOEKELBERG | H?TEL LA TASSE D'ARGENT | Wansart Ets | Patrice Friture

Other related companies as BOKRIJKS GASTHOF: SHOE DISCOUNT | CENTRE SPORTIF DE KOEKELBERG | H?TEL LA TASSE D'ARGENT | Wansart Ets | Patrice Friture

BOKRIJKS GASTHOF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOKRIJKS GASTHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09850036621. Het bedrijf BOKRIJKS GASTHOF bevindt zich op het adres: Hasseltweg 475; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Party planning; Taverns; Take away food; Restaurants.
De hoofdactiviteit van BOKRIJKS GASTHOF is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOKRIJKS GASTHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOKRIJKS GASTHOF, openstaande posities, locatie van BOKRIJKS GASTHOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOKRIJKS GASTHOF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOKRIJKS GASTHOF, company assigned to the tax number BE09850036621. The company BOKRIJKS GASTHOF is located at the address: Hasseltweg 475; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Party planning; Taverns; Take away food; Restaurants.
The main activity of BOKRIJKS GASTHOF is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOKRIJKS GASTHOF is not available. You also can look at reviews of BOKRIJKS GASTHOF, open positions, location of BOKRIJKS GASTHOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOKRIJKS GASTHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOKRIJKS GASTHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOKRIJKS GASTHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOKRIJKS GASTHOF, employees, financial statistics.