Bluets (Les)

Contactgegevens Bluets (Les): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bluets (Les): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bluets (Les)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Berckmans 124; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 39 83 (+32-02 534 39 83) 02 534 39 83 (+32-02 534 39 83)

Fax (fax): 02 543 09 70 (+32-02 543 09 70) 02 543 09 70 (+32-02 543 09 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bluets (Les): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bluets (Les)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bluets (Les)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bluets (Les), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bluets (Les). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bluets (Les), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bluets (Les). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bluets (Les)
Products information Bluets (Les)

BTW identificatienummer (tax): BE05307464599
Ondernemingsnummer: 6832092285
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Bluets (Les) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bluets (Les)
(Get full report from official database of BE for Bluets (Les))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bluets (Les)
Addition kinds of activities for Bluets (Les)

327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
17990500. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical

Werken bij Bluets (Les): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bluets (Les): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bluets (Les). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bluets (Les). Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

 • All round medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

 • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Studentenjob

  Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

 • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

 • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: POLAR EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

 • Allround planning officer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Progress HR

  Type: Vaste Job

  Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

 • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

  Type: Vaste Job

  Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

 • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Bluets (Les) in sociale netwerken
Look for responds of Bluets (Les) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bluets (Les). Laat een reactie achter voor Bluets (Les). Bluets (Les) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bluets (Les). Leave a respond for Bluets (Les). Bluets (Les) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bluets (Les) op de google maps. Adres en contacten Bluets (Les)
Location of Bluets (Les) on the google maps. Address and contacts of Bluets (Les)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bluets (Les) Bluets (Les): GEMEENTEHUIS | CAF? WITZLIE-POETZLI | Janssen J | MAGAIN ET FILS | Compagnie de Promotion

Other related companies as Bluets (Les): GEMEENTEHUIS | CAF? WITZLIE-POETZLI | Janssen J | MAGAIN ET FILS | Compagnie de Promotion

Bluets (Les) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bluets (Les), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05307464599. Het bedrijf Bluets (Les) bevindt zich op het adres: Rue Berckmans 124; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Bluets (Les) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bluets (Les) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bluets (Les) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bluets (Les), openstaande posities, locatie van Bluets (Les) op de kaart.

Bluets (Les) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bluets (Les), company assigned to the tax number BE05307464599. The company Bluets (Les) is located at the address: Rue Berckmans 124; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hotels. Products created in Bluets (Les) were not found.
The main activity of Bluets (Les) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bluets (Les) is not available. You also can look at reviews of Bluets (Les), open positions, location of Bluets (Les) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bluets (Les), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bluets (Les), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bluets (Les), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bluets (Les), employees, financial statistics.