Binnenhof

Contactgegevens Binnenhof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Binnenhof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Binnenhof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jozef Nellenslaan 156; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 62 55 51 (+32-050 62 55 51) 050 62 55 51 (+32-050 62 55 51)

Fax (fax): 050 62 55 50 (+32-050 62 55 50) 050 62 55 50 (+32-050 62 55 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Binnenhof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Binnenhof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Binnenhof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Binnenhof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Binnenhof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Binnenhof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Binnenhof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Binnenhof
Products information Binnenhof

BTW identificatienummer (tax): BE05071533203
Ondernemingsnummer: 9370208740
Hoofdstad (capital): 347,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Binnenhof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Binnenhof
(Get full report from official database of BE for Binnenhof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Binnenhof
Addition kinds of activities for Binnenhof

20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
35410204. Deburring machines | Deburring machines
36919902. Batterijen, oplaadbaar | Batteries, rechargeable
48229901. Elektronische post | Electronic mail
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Binnenhof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Binnenhof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Binnenhof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Binnenhof. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

 • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

 • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

 • Heftruckbestuurder - DAGWERK (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We geven even mee wat de taken zullen zijn van onze toekomstige heftruckchauffeur: - Je staat in voor het laden en lossen van de goederen - Je zorgt ervoor dat de goederen en paletten in het magazijn per soort juist staan en houdt het magazijn ordelijk - Je scant de inkomende en uitgaande pallets - Je bewerkt en plaatst etiquetten op goederen

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • Thuishulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: INPRO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij op zoek naar een dankbare job ? Bij gezinnen thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken: Schoonmaak van de woning. Wassen en strijken. Bereiden van maaltijden. Boodschappen doen. Kortom, een heel afwisselende job! Je zorgt ervoor dat de gezinnen meer vrije tijd krijgen waardoor jouw werk steeds meer en meer onmisbaar wordt!

 • Logistiek medewerker (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ARTEEL

  Type: Vaste Job

  Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

 • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

  Type: Vaste Job

  Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: STEMINA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

 • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RONDA

  Type: Flexijob

  klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van Binnenhof in sociale netwerken
Look for responds of Binnenhof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Binnenhof. Laat een reactie achter voor Binnenhof. Binnenhof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Binnenhof. Leave a respond for Binnenhof. Binnenhof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Binnenhof op de google maps. Adres en contacten Binnenhof
Location of Binnenhof on the google maps. Address and contacts of Binnenhof

Andere gerelateerde bedrijven als come Binnenhof Binnenhof: BULTERYS NV | DE KAPPERIE | TH. ROMAIN | JEUGDHUIS DE BOGAARD | VAN LAERE G

Other related companies as Binnenhof: BULTERYS NV | DE KAPPERIE | TH. ROMAIN | JEUGDHUIS DE BOGAARD | VAN LAERE G

Binnenhof is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Binnenhof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05071533203. Het bedrijf Binnenhof bevindt zich op het adres: Jozef Nellenslaan 156; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 347,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 178,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Binnenhof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Binnenhof is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Binnenhof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Binnenhof, openstaande posities, locatie van Binnenhof op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Binnenhof is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Binnenhof, company assigned to the tax number BE05071533203. The company Binnenhof is located at the address: Jozef Nellenslaan 156; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 347,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 178,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Binnenhof were not found.
The main activity of Binnenhof is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Binnenhof is not available. You also can look at reviews of Binnenhof, open positions, location of Binnenhof on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Binnenhof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Binnenhof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Binnenhof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Binnenhof, employees, financial statistics.