BILLARD PALACE

Contactgegevens BILLARD PALACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLARD PALACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLARD PALACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDPLEIN 40; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32334455 32334455

Fax (fax): +32 (12) 863-49-83 +32 (12) 863-49-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLARD PALACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLARD PALACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLARD PALACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLARD PALACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLARD PALACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLARD PALACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLARD PALACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLARD PALACE
Products information BILLARD PALACE

BTW identificatienummer (tax): BE08445159912
Ondernemingsnummer: 6489318847
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BILLARD PALACE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLARD PALACE
(Get full report from official database of BE for BILLARD PALACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLARD PALACE
Addition kinds of activities for BILLARD PALACE

651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
17969904. Installatie van machines | Machinery installation
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
50510106. Wirescreening | Wire screening

Werken bij BILLARD PALACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLARD PALACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLARD PALACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLARD PALACE. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SDB

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

 • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

 • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

 • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

Zoek naar antwoorden van BILLARD PALACE in sociale netwerken
Look for responds of BILLARD PALACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLARD PALACE. Laat een reactie achter voor BILLARD PALACE. BILLARD PALACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLARD PALACE. Leave a respond for BILLARD PALACE. BILLARD PALACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLARD PALACE op de google maps. Adres en contacten BILLARD PALACE
Location of BILLARD PALACE on the google maps. Address and contacts of BILLARD PALACE

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLARD PALACE BILLARD PALACE: LA BOخTE ہ MUSIQUE | MATHIEU G. & FILS | Carine | Porsche Center | R DEBRUYNE EN ZOON

Other related companies as BILLARD PALACE: LA BOخTE ہ MUSIQUE | MATHIEU G. & FILS | Carine | Porsche Center | R DEBRUYNE EN ZOON

BILLARD PALACE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLARD PALACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08445159912. Het bedrijf BILLARD PALACE bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDPLEIN 40; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BILLARD PALACE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILLARD PALACE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLARD PALACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLARD PALACE, openstaande posities, locatie van BILLARD PALACE op de kaart.

BILLARD PALACE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLARD PALACE, company assigned to the tax number BE08445159912. The company BILLARD PALACE is located at the address: KONINGIN ASTRIDPLEIN 40; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in BILLARD PALACE were not found.
The main activity of BILLARD PALACE is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLARD PALACE is not available. You also can look at reviews of BILLARD PALACE, open positions, location of BILLARD PALACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLARD PALACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLARD PALACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLARD PALACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLARD PALACE, employees, financial statistics.