Beverly Hills

Contactgegevens Beverly Hills: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beverly Hills: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beverly Hills

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeelaan 28; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 40 67 (+32-09 377 40 67) 09 377 40 67 (+32-09 377 40 67)

Fax (fax): +32 (51) 183-49-31 +32 (51) 183-49-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beverly Hills: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beverly Hills"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beverly Hills"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beverly Hills, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beverly Hills. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beverly Hills, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beverly Hills. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beverly Hills
Products information Beverly Hills

BTW identificatienummer (tax): BE04768859863
Ondernemingsnummer: 3972076416
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 208,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Nightclubs

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beverly Hills
(Get full report from official database of BE for Beverly Hills)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beverly Hills
Addition kinds of activities for Beverly Hills

3661. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
4725. Touroperators | Tour operators
206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
32110303. Schijnwerperglas | Skylight glass
48339901. Televisie vertaler station | Television translator station
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products

Werken bij Beverly Hills: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beverly Hills: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beverly Hills. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beverly Hills. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

 • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • geschoolde schilder (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: COSAS BONITAS

  Type: Vaste Job

  we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

 • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

 • Zelfstandig diëtist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

 • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

  Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Beverly Hills in sociale netwerken
Look for responds of Beverly Hills in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beverly Hills. Laat een reactie achter voor Beverly Hills. Beverly Hills bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beverly Hills. Leave a respond for Beverly Hills. Beverly Hills on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beverly Hills op de google maps. Adres en contacten Beverly Hills
Location of Beverly Hills on the google maps. Address and contacts of Beverly Hills

Andere gerelateerde bedrijven als come Beverly Hills Beverly Hills: Battenbroek Rustoord | QUICKPRINTER | Vitis | KOENRAAD ROELANDT | ROLAND INGHELBRECHT

Other related companies as Beverly Hills: Battenbroek Rustoord | QUICKPRINTER | Vitis | KOENRAAD ROELANDT | ROLAND INGHELBRECHT

Beverly Hills is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beverly Hills, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04768859863. Het bedrijf Beverly Hills bevindt zich op het adres: Zeelaan 28; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 208,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Nightclubs.
De hoofdactiviteit van Beverly Hills is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beverly Hills is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beverly Hills, openstaande posities, locatie van Beverly Hills op de kaart.

Beverly Hills is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beverly Hills, company assigned to the tax number BE04768859863. The company Beverly Hills is located at the address: Zeelaan 28; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 208,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. List of products are Nightclubs.
The main activity of Beverly Hills is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beverly Hills is not available. You also can look at reviews of Beverly Hills, open positions, location of Beverly Hills on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beverly Hills, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beverly Hills, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beverly Hills, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beverly Hills, employees, financial statistics.