BEVERLY HILLS

Contactgegevens BEVERLY HILLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEVERLY HILLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEVERLY HILLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PRINCE ROYAL 71; 1050; BRUXELLES-IXELLES, België

Telefoon (phone): 25132222 (+32-25132222) 25132222 (+32-25132222)

Fax (fax): +32 (11) 703-62-65 +32 (11) 703-62-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEVERLY HILLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEVERLY HILLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEVERLY HILLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEVERLY HILLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEVERLY HILLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEVERLY HILLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEVERLY HILLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEVERLY HILLS
Products information BEVERLY HILLS

BTW identificatienummer (tax): BE02361480712
Ondernemingsnummer: 3897094726
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BEVERLY HILLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEVERLY HILLS
(Get full report from official database of BE for BEVERLY HILLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEVERLY HILLS
Addition kinds of activities for BEVERLY HILLS

721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij BEVERLY HILLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEVERLY HILLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEVERLY HILLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEVERLY HILLS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

 • Monteur staalconstructie (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

 • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

 • Lasser (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Piekfijn Hageland is dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Studentenjob

  Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

 • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

 • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

 • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

 • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van BEVERLY HILLS in sociale netwerken
Look for responds of BEVERLY HILLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEVERLY HILLS. Laat een reactie achter voor BEVERLY HILLS. BEVERLY HILLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEVERLY HILLS. Leave a respond for BEVERLY HILLS. BEVERLY HILLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEVERLY HILLS op de google maps. Adres en contacten BEVERLY HILLS
Location of BEVERLY HILLS on the google maps. Address and contacts of BEVERLY HILLS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEVERLY HILLS BEVERLY HILLS: BEENHOUWERIJ DELMOOR | Enuset Ph | DE KALEI | ZAKENKANTOOR FRAN?OIS R. | DYOSTA

Other related companies as BEVERLY HILLS: BEENHOUWERIJ DELMOOR | Enuset Ph | DE KALEI | ZAKENKANTOOR FRAN?OIS R. | DYOSTA

BEVERLY HILLS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEVERLY HILLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02361480712. Het bedrijf BEVERLY HILLS bevindt zich op het adres: RUE PRINCE ROYAL 71; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BEVERLY HILLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEVERLY HILLS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEVERLY HILLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEVERLY HILLS, openstaande posities, locatie van BEVERLY HILLS op de kaart.

BEVERLY HILLS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEVERLY HILLS, company assigned to the tax number BE02361480712. The company BEVERLY HILLS is located at the address: RUE PRINCE ROYAL 71; 1050; BRUXELLES-IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hotels. Products created in BEVERLY HILLS were not found.
The main activity of BEVERLY HILLS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEVERLY HILLS is not available. You also can look at reviews of BEVERLY HILLS, open positions, location of BEVERLY HILLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEVERLY HILLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEVERLY HILLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEVERLY HILLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEVERLY HILLS, employees, financial statistics.