Beukenhof Hotel ***

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Beukenhof Hotel ***
Private companiesLegal Services • Beukenhof Hotel ***

Contactgegevens Beukenhof Hotel ***: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beukenhof Hotel ***: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beukenhof Hotel ***

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 503; 2390; Malle (Westmalle), België

Telefoon (phone): 03 383 41 62 (+32-03 383 41 62) 03 383 41 62 (+32-03 383 41 62)

Fax (fax): 03 383 41 62 (+32-03 383 41 62) 03 383 41 62 (+32-03 383 41 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beukenhof Hotel ***: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beukenhof Hotel ***"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beukenhof Hotel ***"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beukenhof Hotel ***, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beukenhof Hotel ***. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beukenhof Hotel ***, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beukenhof Hotel ***. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beukenhof Hotel ***
Products information Beukenhof Hotel ***

BTW identificatienummer (tax): BE09361145019
Ondernemingsnummer: 7667877197
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Beukenhof Hotel *** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beukenhof Hotel ***
(Get full report from official database of BE for Beukenhof Hotel ***)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beukenhof Hotel ***
Addition kinds of activities for Beukenhof Hotel ***

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
50780301. Koude opslagmachines | Cold storage machinery

Werken bij Beukenhof Hotel ***: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beukenhof Hotel ***: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beukenhof Hotel ***. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beukenhof Hotel ***. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Orderpicker (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

 • Huishoudhulp Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

 • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

 • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

  Type: Vaste Job

  De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Beukenhof Hotel *** in sociale netwerken
Look for responds of Beukenhof Hotel *** in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beukenhof Hotel ***. Laat een reactie achter voor Beukenhof Hotel ***. Beukenhof Hotel *** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beukenhof Hotel ***. Leave a respond for Beukenhof Hotel ***. Beukenhof Hotel *** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beukenhof Hotel *** op de google maps. Adres en contacten Beukenhof Hotel ***
Location of Beukenhof Hotel *** on the google maps. Address and contacts of Beukenhof Hotel ***

Andere gerelateerde bedrijven als come Beukenhof Hotel *** Beukenhof Hotel ***: MDB Development SPRL | BOND MOYSON | Scholasse Michel | NATHALIE MEUNIER | Headtrick Media Group

Other related companies as Beukenhof Hotel ***: MDB Development SPRL | BOND MOYSON | Scholasse Michel | NATHALIE MEUNIER | Headtrick Media Group

Beukenhof Hotel *** is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beukenhof Hotel ***, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09361145019. Het bedrijf Beukenhof Hotel *** bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 503; 2390; Malle (Westmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Beukenhof Hotel *** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beukenhof Hotel *** is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beukenhof Hotel *** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beukenhof Hotel ***, openstaande posities, locatie van Beukenhof Hotel *** op de kaart.

Beukenhof Hotel *** is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beukenhof Hotel ***, company assigned to the tax number BE09361145019. The company Beukenhof Hotel *** is located at the address: Antwerpsesteenweg 503; 2390; Malle (Westmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels. Products created in Beukenhof Hotel *** were not found.
The main activity of Beukenhof Hotel *** is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beukenhof Hotel *** is not available. You also can look at reviews of Beukenhof Hotel ***, open positions, location of Beukenhof Hotel *** on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beukenhof Hotel ***, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beukenhof Hotel ***, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beukenhof Hotel ***, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beukenhof Hotel ***, employees, financial statistics.