BEST WESTERN IEPER BVBA

Contactgegevens BEST WESTERN IEPER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEST WESTERN IEPER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEST WESTERN IEPER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 19; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 21 70 00 (+32-057 21 70 00) 057 21 70 00 (+32-057 21 70 00)

Fax (fax): 057 21 94 74 (+32-057 21 94 74) 057 21 94 74 (+32-057 21 94 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEST WESTERN IEPER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEST WESTERN IEPER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEST WESTERN IEPER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEST WESTERN IEPER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEST WESTERN IEPER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEST WESTERN IEPER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEST WESTERN IEPER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEST WESTERN IEPER BVBA
Products information BEST WESTERN IEPER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01638031005
Ondernemingsnummer: 4094299316
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BEST WESTERN IEPER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEST WESTERN IEPER BVBA
(Get full report from official database of BE for BEST WESTERN IEPER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEST WESTERN IEPER BVBA
Addition kinds of activities for BEST WESTERN IEPER BVBA

5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
30899922. Banden, kunststoffen | Tires, plastics
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
36999900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
62110300. Minerale, olie- en gasleasing- en royalty-dealers | Mineral, oil, and gas leasing and royalty dealers

Werken bij BEST WESTERN IEPER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEST WESTERN IEPER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEST WESTERN IEPER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEST WESTERN IEPER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

 • Lasser (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

 • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: IMA

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

 • engineer / technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

 • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

 • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: OMETA

  Type: Vaste Job

  Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

 • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

 • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VOLTAIRE

  Type: Flexijob

  klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van BEST WESTERN IEPER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEST WESTERN IEPER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEST WESTERN IEPER BVBA. Laat een reactie achter voor BEST WESTERN IEPER BVBA. BEST WESTERN IEPER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEST WESTERN IEPER BVBA. Leave a respond for BEST WESTERN IEPER BVBA. BEST WESTERN IEPER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEST WESTERN IEPER BVBA op de google maps. Adres en contacten BEST WESTERN IEPER BVBA
Location of BEST WESTERN IEPER BVBA on the google maps. Address and contacts of BEST WESTERN IEPER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEST WESTERN IEPER BVBA BEST WESTERN IEPER BVBA: Magic Center | COLRUYT | BOUTIQUE LAURENCE | DANIELE PLEIN | De Wachter J

Other related companies as BEST WESTERN IEPER BVBA: Magic Center | COLRUYT | BOUTIQUE LAURENCE | DANIELE PLEIN | De Wachter J

BEST WESTERN IEPER BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEST WESTERN IEPER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01638031005. Het bedrijf BEST WESTERN IEPER BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 19; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 321,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in BEST WESTERN IEPER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEST WESTERN IEPER BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEST WESTERN IEPER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEST WESTERN IEPER BVBA, openstaande posities, locatie van BEST WESTERN IEPER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEST WESTERN IEPER BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEST WESTERN IEPER BVBA, company assigned to the tax number BE01638031005. The company BEST WESTERN IEPER BVBA is located at the address: Industrielaan 19; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 321,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels. Products created in BEST WESTERN IEPER BVBA were not found.
The main activity of BEST WESTERN IEPER BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEST WESTERN IEPER BVBA is not available. You also can look at reviews of BEST WESTERN IEPER BVBA, open positions, location of BEST WESTERN IEPER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEST WESTERN IEPER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEST WESTERN IEPER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEST WESTERN IEPER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEST WESTERN IEPER BVBA, employees, financial statistics.