Best Western Hotels

Contactgegevens Best Western Hotels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Best Western Hotels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Best Western Hotels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square des Héros 2; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 31 85; 0800 167 76 (+32-02 374 31 85; 0800 167 76) 02 374 31 85; 0800 167 76 (+32-02 374 31 85; 0800 167 76)

Fax (fax): 02 375 06 23 (+32-02 375 06 23) 02 375 06 23 (+32-02 375 06 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Best Western Hotels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Best Western Hotels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Best Western Hotels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Best Western Hotels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Best Western Hotels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Best Western Hotels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Best Western Hotels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Best Western Hotels
Products information Best Western Hotels

BTW identificatienummer (tax): BE03669952392
Ondernemingsnummer: 4708984375
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Best Western Hotels
(Get full report from official database of BE for Best Western Hotels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Best Western Hotels
Addition kinds of activities for Best Western Hotels

581200. Eten plaatsen | Eating places
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
33120703. Blad of strip, staal, koudgewalst: eigen warmgewalst | Sheet or strip, steel, cold-rolled: own hot-rolled
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
87330202. Economisch onderzoek, niet-commercieel | Economic research, noncommercial

Werken bij Best Western Hotels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Best Western Hotels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Best Western Hotels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Best Western Hotels. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

 • Metser diender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

 • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

  Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

 • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

 • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

 • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Best Western Hotels in sociale netwerken
Look for responds of Best Western Hotels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Best Western Hotels. Laat een reactie achter voor Best Western Hotels. Best Western Hotels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Best Western Hotels. Leave a respond for Best Western Hotels. Best Western Hotels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Best Western Hotels op de google maps. Adres en contacten Best Western Hotels
Location of Best Western Hotels on the google maps. Address and contacts of Best Western Hotels

Andere gerelateerde bedrijven als come Best Western Hotels Best Western Hotels: BOUWBEDRIJF FLOR? | COIFFURE NEW IMAGE | TECNICUBE | Saussez I | PIETER PEETERS

Other related companies as Best Western Hotels: BOUWBEDRIJF FLOR? | COIFFURE NEW IMAGE | TECNICUBE | Saussez I | PIETER PEETERS

Best Western Hotels is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Best Western Hotels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03669952392. Het bedrijf Best Western Hotels bevindt zich op het adres: Square des Héros 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Lijst met producten zijn Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Best Western Hotels is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Best Western Hotels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Best Western Hotels, openstaande posities, locatie van Best Western Hotels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Best Western Hotels is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Best Western Hotels, company assigned to the tax number BE03669952392. The company Best Western Hotels is located at the address: Square des Héros 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. List of products are Seminars (Organisation of).
The main activity of Best Western Hotels is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Best Western Hotels is not available. You also can look at reviews of Best Western Hotels, open positions, location of Best Western Hotels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Best Western Hotels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Best Western Hotels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Best Western Hotels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Best Western Hotels, employees, financial statistics.