Best Western Hotel Imperial

Contactgegevens Best Western Hotel Imperial: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Best Western Hotel Imperial: address, phone, fax, email, website, opening hours

Best Western Hotel Imperial

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Iseghemlaan 76; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 67 67 (+32-059 80 67 67) 059 80 67 67 (+32-059 80 67 67)

Fax (fax): 059 80 78 38 (+32-059 80 78 38) 059 80 78 38 (+32-059 80 78 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Best Western Hotel Imperial: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Best Western Hotel Imperial"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Best Western Hotel Imperial"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Best Western Hotel Imperial, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Best Western Hotel Imperial. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Best Western Hotel Imperial, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Best Western Hotel Imperial. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Best Western Hotel Imperial
Products information Best Western Hotel Imperial

BTW identificatienummer (tax): BE03999542236
Ondernemingsnummer: 3122558593
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Best Western Hotel Imperial zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Best Western Hotel Imperial
(Get full report from official database of BE for Best Western Hotel Imperial)

Aanvulling soorten activiteiten voor Best Western Hotel Imperial
Addition kinds of activities for Best Western Hotel Imperial

20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
30110101. Landbouw binnenbuizen | Agricultural inner tubes
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers

Werken bij Best Western Hotel Imperial: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Best Western Hotel Imperial: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Best Western Hotel Imperial. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Best Western Hotel Imperial. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker chocolade (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

 • Carrosserie medewerker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Q Jobs Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

 • BIV makelaar (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

 • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: VIPPERS.BE

  Type: Werfreserve

  Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Best Western Hotel Imperial in sociale netwerken
Look for responds of Best Western Hotel Imperial in social networks

Lees alle opmerkingen voor Best Western Hotel Imperial. Laat een reactie achter voor Best Western Hotel Imperial. Best Western Hotel Imperial bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Best Western Hotel Imperial. Leave a respond for Best Western Hotel Imperial. Best Western Hotel Imperial on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Best Western Hotel Imperial op de google maps. Adres en contacten Best Western Hotel Imperial
Location of Best Western Hotel Imperial on the google maps. Address and contacts of Best Western Hotel Imperial

Andere gerelateerde bedrijven als come Best Western Hotel Imperial Best Western Hotel Imperial: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Havermans D | Caris L | COM ROS | Marc Van Gastel

Other related companies as Best Western Hotel Imperial: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Havermans D | Caris L | COM ROS | Marc Van Gastel

Best Western Hotel Imperial is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Best Western Hotel Imperial, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03999542236. Het bedrijf Best Western Hotel Imperial bevindt zich op het adres: Van Iseghemlaan 76; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 553,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hotels. Producten gemaakt in Best Western Hotel Imperial zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Best Western Hotel Imperial is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Best Western Hotel Imperial is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Best Western Hotel Imperial, openstaande posities, locatie van Best Western Hotel Imperial op de kaart.

Best Western Hotel Imperial is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Best Western Hotel Imperial, company assigned to the tax number BE03999542236. The company Best Western Hotel Imperial is located at the address: Van Iseghemlaan 76; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 553,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hotels. Products created in Best Western Hotel Imperial were not found.
The main activity of Best Western Hotel Imperial is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Best Western Hotel Imperial is not available. You also can look at reviews of Best Western Hotel Imperial, open positions, location of Best Western Hotel Imperial on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Best Western Hotel Imperial, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Best Western Hotel Imperial, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Best Western Hotel Imperial, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Best Western Hotel Imperial, employees, financial statistics.